مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخرین باری ک پرسیدم سیم کشی همه دندونا صد میلیونه هزینه سیم شما چقد میشه ؟
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
من هنوز باید دوسه تاشوعصب کشی کنمکشیدنی هم دارم بعددددد سیم کشی کنم که هرکدوم بره جای خودش
فک کنم هزینش خیلی بشه
پرسیدی چقد میشه ؟
خاهر منم باید سیم کشی کنه رفتم پرسیدم گفت صد میلیون
اعتماد بنفس ندارمحالم بده بخدا😭😭قشنگ پنجاه تومن باید خرج این عصب کشی و ایناش کنم تاااابرسم ب سیم ک ...
اره عزیزم درستع دندون هم جز زیبای هستش ولی نباید اعتماد بنفستو از دست بدی فقط سعی کن هزینش بدست بیاری درستش کنی بیخیال بابا ناراحت نباش درست میشه