2777
2789
عنوان

با شوهر بچه ننه چیکار میشع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 39 پست
میدونی اینا دوست بودن بابام گفت پسره معلومه آدم درستی نیست خواهرم تو روی بابام وایستاد مهر کم گرفت ج ...

چه ربطی داره ادما اشتباه میکنن توبه هم میکنن ودیگه تکرارنمیکنن خواهرتم بچه گی کرده اشتباه کرده باز خوبه عقلش رسیده نذاشته بچه داربشه 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

میدونی اینا دوست بودن بابام گفت پسره معلومه آدم درستی نیست خواهرم تو روی بابام وایستاد مهر کم گرفت ج ...

هیچوقت برای جلوی ضرر رو گرفتن دیر نیست خوبه با دو تا بچه برگرده؟ این بعد چند سال یا افسرده میشه خودشو میکشه یا جدا میشه، کی عاخه همچین مردی رو تحمل میکنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الهی یه شوهر مثل همین گیرت بیاد یا خواهرت جلوی چشمات مثل شمع آب بشه ببینی و نتونی کاری کنی

به کوری چشمت خواهرم خوشبخته اگرم مشکلی داشته باشه براش ناراحت میشم ولی فضولی نمیکنم به تو چه که چرا شوهرخواهرت بچه داداشمو بغل کرده همین مونده خواهر زن برادرم تو محبت داداشم به بچه خواهر و برادرش دخالت کنه خدا عروسای فتنه و حسود و خانواده های آویزونش رو ریشه کن کنه ریپلای هم نکن حوصلشو ندارم فتنه خانم

منم میگم بچه بیار حداقل شاید آدم شد میگه مگه بابا با وجود ۵ تا بچه آدم شد این بشه

ببین عزیزم تنها راه حلش سلیطگی هستش همین و بس و حتما هم بچه بیاره چون این معلومه بچه دوست داره اگه بچه خودش باشه سرش گرم میشه دیگه حوصله بچه کسی رو نداره

اتفاقا این ادم مسئولیت پذیره فقط نمیدونه کجا مسئولیت قبول کنه چون زن بی زبون و مظلوم گیر اورده

باامااگر شاید نمیشه بچه رو بدبخت کرد صرفا بخاطر شاید درست بشه ی شوهرش درثانی فردا درست نشد بابچه سخته طلاقش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

به کوری چشمت خواهرم خوشبخته اگرم مشکلی داشته باشه براش ناراحت میشم ولی فضولی نمیکنم به تو چه که چرا ...

بدبخت عروستون 

باامااگر شاید نمیشه بچه رو بدبخت کرد صرفا بخاطر شاید درست بشه ی شوهرش درثانی فردا درست نشد بابچه سخت ...

این که داره بچه های دیگران و بزرگ میکنه بذار بچه خودشم بزرگ کنه خب وقتی هیچ مسئولیتی تو خونه زندگیش نداره چرا نره سمت خانوادش جالبه ها داداشش و خواهراش بچه میارن میندازن گردن این ولی زنش بچه نمیاره 

این که داره بچه های دیگران و بزرگ میکنه بذار بچه خودشم بزرگ کنه خب وقتی هیچ مسئولیتی تو خونه زندگیش ...

ببین داماد ماهم مثل شوهرش اون خانم بود درسته بچه دارشدن سمت بچه های دیگران نمیره ولی ولخرجیش واسه دیگران سرجاش هست خواهرمو درجریان مخارجش قرارنمیده واسه همون میگم بااما اگر شاید بخوای پیش بری فقط زندگی بچه طفل معصوم سخت میشه

به کوری چشمت خواهرم خوشبخته اگرم مشکلی داشته باشه براش ناراحت میشم ولی فضولی نمیکنم به تو چه که چرا ...

حرف مفت نزن گمشو از تاپیکم آره توام معلومه چه آدمی  هستی از اون اشغال هایی که گند میزنن به زندگی بقیه  افریطه معلومه کیه دختره بیشعور

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره