داستا_یوفسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1325 عنوان تازگی بی اعصاب شدم این مردهای درخواست دوستی میدن 224 بازدید | 28 پست چنباری رفتم پیوی دعوا کردم گفتم مگ خودت خواهر مادر نداریشستم پهن کردم افتاب بعد لغو دوستی زدم🤣🤣 بچه نیاد تایپیکم🎈مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فحشتون میدم😡 دیروز | 12:52 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرک590 عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 9799 دقیقاااامنم اول میرم جمله هامو یجا مینویسمکلی فحش ناموسی و اینابعد قبول میکنم سریع زیر ۱۰ ثانیه فحش هارو کپی میکنم میفرستمسریع لغو دوستی لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25701 خب مبخوای بگیم چی الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 67879 دقیقاااامنم اول میرم جمله هامو یجا مینویسمکلی فحش ناموسی و اینابعد قبول میکنم سریع زیر ۱۰ ثانیه فحش ... 🤣🤣🤣🤣 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱
arezom_ عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 210 قبلا درخواستشونو قبول نمیکردم ولی الان دوس دارم برینم بهشون😐 قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10520 دقیقاااامنم اول میرم جمله هامو یجا مینویسمکلی فحش ناموسی و اینابعد قبول میکنم سریع زیر ۱۰ ثانیه فحش ... 🤣🤣 خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10520 خب مبخوای بگیم چی خب شما ناراحتی نخون مجبورت کردن بیای تو هر تایپکی خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂قربون عشقم برم🫂🙈❣️کنارت میمونم هرگز ترکت نخواهم کرد دوست دارم💘🤍🫂😔
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8309 من اصن قبول نمیکنم چ برسه فحش بدمهمونجور حالت معلق نگه میدارم ک دیگ دوباره درخواست ندنارزش نداره خون خودمو برا اینا کثیف کنم ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
arezom_ عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 210 تو امضات گفتی زیر ۳۰ سال نیاد بای بای ما رفتیم🏃🏻♀️🏃🏻♀️ قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24208 من ن قبول میکنمن لغواصلا حال ندارم برم نگا کنم ببینم اینی ک درخواست داره زنه مرده🦦🧘🏿♀️ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
داستا_یوفسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1325 خب مبخوای بگیم چی پوووف چقدر منفی نگری اخهبیرون تاپیک باش بچه نیاد تایپیکم🎈مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فحشتون میدم😡
داستا_یوفسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 1325 از همون اول میتونی قبول نکنیب همین راحتی میگم اعصابم ضعیف شده هی تاپیک میزنم میریزن درخواست میدن منم حرصم میگیره بچه نیاد تایپیکم🎈مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه فحشتون میدم😡