2777
2789
عنوان

جراحي زيبايي

14769 بازدید | 70 پست

سلووم.خانوما شما كدوم عمل زيبايي رو دوس دارين انجام بدين؟؟؟

من خودم نميدونم چه عملي رو بايد انجام بدم تا فيسم خوب بشه☹️ ولي اول از همه دوس دارم همه جراحي هاي پوستو انجام بدم پوستم صاف بشه.

كسي ميدونه چه كارايي براي پوست ميكنن؟

🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدل ها و بازيگراي خارجي يه كارايي ميكنن خيليم طبيعي ميشه من اصن نميدونم چه كنم ولي واقعا فيسم يه مشكلي داره نميفهمم.مثلا بينيم عقابي نيست يا صورتم استخوني نيست كه پرش كنم ؛يا دندونم نا مرتب نيست.چشمامم ريز نيست ولي خوشگل هم نيستم😂😂

🙄🙄
من بینیمو دوس دارم عمل کنم

خب اخه دكتراى ايران خيلي مصنوعى درميارن بعدشم بيني من گوشتيه ميترسم زشت بشم😢قوزنداره بينيم ولي قوس و سربالايي هم نداره

🙄🙄

اونا همه گریمن برو سرچ کن عکس بدون گریمشونو ببین بعضیا خیلی زشتن

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مدل ها و بازيگراي خارجي يه كارايي ميكنن خيليم طبيعي ميشه من اصن نميدونم چه كنم ولي واقعا فيسم يه مشك ...

اونا تو پایتخت زیبایی یعنی ِبوِرلی هیلز جراحی میکنن یا کره که خیلی طبیعی عمل میکنن و با دستگاه پیشرفته ایراد چهره شونو بهشون میگن

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
منم میخواستم بینیمو عمل کنم  کلی هم تحقیق واسه دکتر خوب کردم اما حامله شدم😂😂

اي بابا😢😢خب بعدش نميشه انجام داد؟؟؟

من خيلي دوس دارم شكم و پهلوم رو ليپوماتيك كنم و به سينم تزريق كنم ولي هم گرون ميشه هم شوهرم راضي نميشه

🙄🙄
اونا تو پایتخت زیبایی یعنی ِبوِرلی هیلز جراحی میکنن یا کره که خیلی طبیعی عمل میکنن و با دستگاه پیشرف ...

اره .ما از كجا بفهميم ايراد چهرمون چيه؟؟

🙄🙄

من چونمو اگ بشه ميخوام جامپينگ كنم اصلا هم مشخص نيس 

ي مقدار چونه ي خودتو ميارن جلو همين بدون گذاشتن پروتز يا چيزي 

اكثر اروپايي ها هم انجام ميدن براي اصلاح فرم صورت

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
اي بابا😢😢خب بعدش نميشه انجام داد؟؟؟ من خيلي دوس دارم شكم و پهلوم رو ليپوماتيك كنم و به سينم تزريق ...

یه بار فیلم تزریق چربی به باسنو ببینی، عمل زیبایی کلا یادت میره😁

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
جامپينگ چيه؟؟چيكار ميكنن؟

چونه رو ميشكونن ي مقدار ميارن جلو 

خيلي هم عمل راحتيه 

چونه فوق العاده قشنگ ميشه 

احتمالا تابستون عمل ميكنم

فرم صورت عالي ميشه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME