2777
2789
اووو درسته عزیزم و اینکه چطوری استرس نداشته باشم؟

ببین با یه آقا برو کم کم استرس و ترست میریزه خیالت راحت 

من الان تو جاده هم میشینم 

با خودت بگو تصادف هم کردم فدا سرم اصلا 

این همه مردا ماشین رو‌میکوبن اینور اونور چی میشه مگه 

خیالت راحت یه راننده خوب میشی.اولش هم استرس کاملااااا طبیعی مخصوصا جاهای شلوغ

اروم رانندگی کن جایی که میری مسیرشو بلد باش،فاصلت با ماشین جلویی حفظ کن ،و استرس اینو نداشته باش اخ ...

چشم عزیز دلم ممنونم که راهنمایی کردی

آزمون آیین نامه و شهری رو میشه بار اول قبول شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیز دلم ممنونم که راهنمایی کردیآزمون آیین نامه و شهری رو میشه بار اول قبول شد؟

اقا هستم🌺🙏، آیین نامه رو بار اول اره،شهری فک نکنم ،اگه رد هم شدی ناراحت نباش 

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

اوووه هیشکی بیشتر از من از رانندگی نمیترسید و متنفر نبود چون اوایل تصادف کردم...

تا ازدواج ک کردیم پارسال شوهرم گفت هرجوریه باید حتما رانندگی کنی مگه چیت از بقیه کمتره

هی از من انکار از اون اصرار

تا چندبار وسط خیابون منو ول کرد تو ماشین گفت من دارم میرم فلانجا کار دارم توخودت باماشین برو‌خونه تا من رانندگی کردم ودیذم اصلا ترسناک نیست ترسش تو ذهن خودمه فقط والان عاشق‌رانندگیم

قوانین و مقررات رو به درستی رعایت کن ،راهنما زدن و نگاه به آیینه ها اولویت رانندگی درست هست ،درکنار آرامش و حواس جمع،رانندگی واقعا به ثانیه حواس پرت شدن اتفاق ناگواری به بار میاره خدای نکرده

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

ببین با یه آقا برو کم کم استرس و ترست میریزه خیالت راحت من الان تو جاده هم میشینم با خودت بگو تصادف ...

درسته عزیزم حتما همین کار رو میکنم 

مامانم میگه جاهاش شلوغ یاد بگیری باعث میشه ترست بریزه 

چون خانم ها میترسن چون میرن با یه خانم آموزش میبینن و مربی های خانم اصلااااا خوب آموزش نمیدننننننن ا ...

کی همچین حرفی زده!!! 

من سر همین حرفا با آقا برداشتم بعدش تمرینی با دوتاخانوم برداشتم و اینقدددد خوب بودن که پشیمون شدم چرا از همون اول با خانم برنداشتم هم راحت‌تر بودم باهاشون هم مشکل همراه نداشتم دیگه

اروم رانندگی کن جایی که میری مسیرشو بلد باش،فاصلت با ماشین جلویی حفظ کن ،و استرس اینو نداشته باش اخ ...

عزیزم سرعت باید با ترافیک هماهنگ باشه ،رانندگی آروم که معضل ایجاد میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

درسته عزیزم حتما همین کار رو میکنم مامانم میگه جاهاش شلوغ یاد بگیری باعث میشه ترست بریزه

اره دقیقا 

البته با مربی همه جارو برو.بعدا خواستی با خانواده بشینی از جاهای خلوت و معمولی شروع کن بعد شلوغ دستت راه میوفته دیگه 

ولی نرو یه جای خلوت و جاده صاف رو برو که اصلاااا راننده نمیشی.