2777
2789

من از رانندگی کردن میترسم وقتی پشت فرمون می‌شینم احساس میکنم همه دارن درست رانندگی میکنن و من غلط انجام میدم یا الانه که تصادف کنم و بعدش دعوا و... 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خانم ها میترسن 

چون میرن با یه خانم آموزش میبینن و مربی های خانم اصلااااا خوب آموزش نمیدننننننن 

اگه میخوای راننده بشی با یه آقا برو و بعدش هم بشین پشت فرمون همه جا بشین 

من از رانندگی کردن میترسم وقتی پشت فرمون می‌شینم احساس میکنم همه دارن درست رانندگی میکنن و من غلط ان ...

پدر من ماشین بری داغون هم کنی چیزی نمیگه ولی وای به حال روزی که بگم لاستیک چیزی شده😂🤣

فقط نباید بترسی

همین

و تمرین و تمرین و تمرین

من آزمون رانندگی که میدادم مرد هایی بودن که از صدتا خانوم بدتر رانندگی میکردن و برای بار دهم هم رد میشدن

پس ربطی به جنسیت نداره و فقط با تمرین به دست میاد 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من از تجربه بقیه فهمیدم فقط تمرین و تمرین و تمرینه که مسلطت میکنه و مسلطم بشی ترست میریزه.‌اوایل  یکیو که مسلط و خونسرد باشه کنارت بنشون و اولم جاهای خلوت بشین تا کم کم تسلط پیدا کنی

وقتی بری توی خیابون می فهمی. چون به محض دیدن این که راننده خانومه وحشی می شن! ازت سبقت می گیرن. حرکات مسخره انجام می دن. مزاحمت می شن. با کوچکترین خطایی که هر آقایی هم ممکنه انجام بده می گن زنه دیگه. زن رو چه به رانندگی. 

باید تمرین کنی. ماهر بشی. بی خیال و خونسرد هم باشی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
وای اره این استرسی که میدنبعد فامیل میگن تنها جایی نرو و ...

ببین فقط تنهایی

ولی به شرطی که با مربی خوب برداری

من غیر از گواهی که گرفتم ۲۴ جلسه با مربی رفتم چند جلسه با ماشین خودم رفتم با مربی

بعد کم کم خودم تنهایی نشستم

وزن اولیه ۶۳.600😭وزن الان ۶۱.۸۰۰😉 وزن هدف اول ۶۰🥰وزن هدف دوم ۵۸😍قد ۱۶۶😊