البته عزیزم من فقط نظر خودم رو میگم اونم نه برای شما من هیچ وقت خودم رو با معیارهای میزبان تطبیق نمیدم هرچی که صلاح بدونم میپوشم مگه من از یه آدم مذهبی میخوام که چادرشو برداره حجابشو برداره وقتی که خونه من دعوته متقابلاً آدمهای مذهبی هم نباید چنین انتظاری داشته باشند
یپوش اما کت وشلوار نپوش نفرت دارم من کت وشلوار بیرون تو خیابون میپوشم عمرا تو مهمونی بپوشم لبلسهای زرقی برقی بپوش مدهبیهای پوشیده اکثرا زرقی برقی سنگدوزی مروارید دوزی میپوشن فامیلهای مادرم مذهبین و پولدار همشون از روسری بگیر تا اون جورابشون رو زرقی برقی میپوشیدن تو مهمونیها حتی عبا هم همش کارشده ادم کیف میکرد
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.