2777
2789

بچه ها من شوهرم یه آدم نرمال نیست از نظر روانی و خودشیفته هست و یه اختلال شخصیتی داره چهار ساله ازدواج کردم شهر غربت تو یه حیاط با مادرشیم و از دست مادر و خانواده این چهار ساله زندگی نکردم یعنی خیلی اذیت میکنن شوهرمم پشت اونا و اصلا فکر من نیست که اذیت نشم راضیه من در عذاب باشم ولی خانوادش قند تو دلشون آب نشه بعد من پدرو مادرم فوت شده اینجا غریبم بجای محبت همش آزارم دادن روحی و روانی و دیگه نمیکشم در حد پول پیش خونه دارم ولی شغل ندارم شهر غربت نمی‌دونم چجوری گلیمم رو از آب بکشم بیرون ولی خب با اینا اصلا نمیتونم تو 28سالگی و بعد چهار سال زندگی می‌خوام طلاقمو بگیرم توافقی کل مهریه رو ببخشم و برم چون آدمای شری هستن نمی‌خوام دردسر بشن برام بعد طلاق بچه هم ندارم میشه از معایب و مزیت های طلاق بگین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگہ مشکل مالی نداشتہ باشی،  اذیت نمیشی بعدش، حتما باید شغلی برا خودت پیداکنی، ولی با این اوصافی کہ گفتی کلش مزیتہ، حداقل بہ آرامش میرسی فقط خدارو شکر کن یہ بچہ معصوم این وسط فدانشدہ

اگہ مشکل مالی نداشتہ باشی، اذیت نمیشی بعدش، حتما باید شغلی برا خودت پیداکنی، ولی با این اوصافی کہ گ ...

دقیقا خسته شدم خودم دوست ندارم زندگیم خراب بشه ولی تحمل این همه عذاب رو ندارم

معایبی نداره

فقط باید از الان تو فکر کار باشید

حداقل یه مبلغ نقدی هرچند کم توافقی چون میگید شرن با مظلوم بازی با زبون یا واسطه ازش بگیرید

الان فوکوستون رو این باشه

چون بچه ندارید هیچ مشکلی نداره  

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....