2777
2789
مگه من اومدم گفتم دعوا کردم تایپیک زدم راهنمایی بگیرم فقط بلدید بگید آماده ازدواج نیستی یا کمک کن ی ...

حرفتون از اساس علطه اینکه همسرتون فردا صبح کاری داشته نشونه اولویت نبودن شما نیست 

اینکه انتطار داشته باشید طرفتون همه زندکی رو ول کنه منتطر حرف شما باشه فقط یه معنی میده اونم عدم رسیدن شما به بلوغ رابطه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن زنت تاپ بپوشه با آرایش ب برگه فکر میکنی؟؟راستش نمیدونم ی سری ها میگن سواد رابطه نداری یا آماد ...

ببین این موردی که میگی اگه تکرار میشه اگه سردی داره اگه کلا نسبت به جسمت بی تفاوته اون آره مشکله ولی اگه یه بار پیش اومده رهاش کن. 

به عنوان یه آقا میگم . غر زدن رو بزارید کنار . کنایه نزنید. احترام خودش و خانوادش رو نگه دارید . مق ...

ببخشید میشه این سوالمو جواب بدید؟ 

شوهرم درونگراس وقتی بهش محبت میکنم میرم سمتش بگو بخند میکنم بغل میکنم دور میشه ازم اهمیت نمیده انگار ن انگار. اما وقتی سمتش نمیرم محبت نمیکنم حرف نمیزنم خودش میاد سمتم رسما التماس میکنه. 

من با این مرد چگونه رفتار کنم؟ یخ باشم یعنی؟ 

وقتی هم بهش میگم میگه چه فرقی میکنه من بیام طرفت یا تو

اما وقتی باهاش سر سنگین میشم میفته دنبالم  

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

ببین این موردی که میگی اگه تکرار میشه اگه سردی داره اگه کلا نسبت به جسمت بی تفاوته اون آره مشکله ولی ...

الان آخر هفته مامانش مهمونی میده بنظرت شب بمونم یا برگردم خونه خودمون ؟

خداروشکر قطعا شریک زندگیتون هم همینارو رعایت کرده و باشعوره

بله صد در صد همه چی باید دو طرفه باشه، اگه جاییم ایرادی داشتیم هردو خودمونو اصلاح کردیم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید میشه این سوالمو جواب بدید؟ شوهرم درونگراس وقتی بهش محبت میکنم میرم سمتش بگو بخند میکنم بغل می ...

اول در آرامش بشین باهاش حرف بزن خواسته هات رو بگو خواسته هاش رو بشنو بعد هم تعادل رو برقرار کن نه کلا سردباش که دور شی ازش نه بچسب بهش . افراط و تفریط نکن 

اول در آرامش بشین باهاش حرف بزن خواسته هات رو بگو خواسته هاش رو بشنو بعد هم تعادل رو برقرار کن نه کل ...

مرسی ممنونم. 

و اینکه تو یکی از تاپیک هاتون گفتین فروپاشی روانی مرد علایمشو. 

یعنی چی. علتش چیه و راه حلش چی

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان آخر هفته مامانش مهمونی میده بنظرت شب بمونم یا برگردم خونه خودمون ؟

اگه همیشه میموندی خب این بارم بمون ناراحتیتو بهش بگو. ولی نه با دلخوری و غرغر.  بذار اونم دلایلشو بیاره. کلا طبق تجربه شخصیم بهت میگم هر چی رو دلت میاد در موردش حرف بزن ولی با مهربونی و زبون خوش حتی با شوخی و خنده. دوران عقد هنوزم دوره شناخته هرچی بیشتر در مورد خواسته ها و اختلاف نظراتون با هم حرف بزنین در آینده رابطه تون بهتر میشه. 

آره چون خودشو از کل عالم بالاتر میدونن شوهرسابقم خودشیفته بود بهش گفتم گفت خودمم میدونم ی حرف تازه ت ...

متاسفم بخاطر تجربه ی تلخت خیلی سخته با همچین آدمایی زندگی کنی 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40