2777
2789

اینکه یهو ساعت ۱۲ شب گذاشته رفته عجیبه

بنظرم قبل از فکر کردن به اینکه چطور وابسته اش کنی باید بیشتر بشناسیش و ببینی با کی ازدواج کردی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
به عنوان یه آقا میگم . غر زدن رو بزارید کنار . کنایه نزنید. احترام خودش و خانوادش رو نگه دارید . مق ...

ذات خراب یا خودشیفته با اینکارا عوض نمیشه 

من اینایی ک گفتین رعایت کردم ولی بدتر شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سواد رابطه مهم ترین چیزه

و انتخابِ یک پارتنر ک باب میلمون باشه و باگ های شخصیتی ریشه ای نداشته باشه.

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم متوجه ام ناراحت شدیشاید همسرت زیادی حساس وازاون دسته افراد که هرکاری رو باید به موقع انجام بده

من فکر کردم ناراحت شده آخه گفت گوشی بده گفتم حال ندارم گفت بنداز برام منم انداختم 

ی چیزی که ذهنم درگیر کرده اینو من تاپ پوشیدم آرایش کردم ی نامه انقدر میتونه قوی باشه ک بره؟؟؟؟؟

خب چی گفت

پیام داد در پارکینگ باز نمیشد دیر رسیدم منم راستش جواب ندادم 

دیدم ۱۲ونیم شب زنگ زد بعد پیاما با تاخیر ج دادم گفتم خستم بخابیم 

تاخیر چنددیقیه ای ها ن نیم ساعت