جوجه_اردک_زشتشم مدیر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5442 عنوان میخام این لباسو واسه دیدن مامان پارتنرم بپوشم | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 18 پست ی تغییراتی هم میدم البته مثلا شال و کیف چری میکنم...خودمم23سالمه قرار بر اشنایی مجدده میریم رستوران هوام خیلی سرده اینور جز فوتر چیز دیگ ای بپوشم میلرزم همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻 دیروز | 11:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5442 عالیه خوشتیپ و خفن ولی من بودم یه رنگ نمیپوشیدممثلا شلوار مشکی باشه با فوتر قرمز یا شلوار قهوه ای با ... وای مررررررسی ازت چه ایده های خوشگلییییی دادییی سیسیمیدونی راستش ی دلیلی ک کلیک کردم روی طوسی اینه ک کفششو دارم میخام لباسا رو هماهنگ اون بردارمو این که اکثرررررررر استایلام کرم و موکان همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
aroos_paeez عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1745 میدونی این عکس و رندوم دانلود کردم ی شلوار فوتر بگ طوسی ولی رنگش یکی دو درجه فرق داشته باشه با پالتو ... اره خوبه
جوجه_اردک_زشتشم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5442 اره خوبه بوووووووس مرسی همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 198 وای مررررررسی ازت چه ایده های خوشگلییییی دادییی سیسیمیدونی راستش ی دلیلی ک کلیک کردم روی طوسی اینه ک ... فداتشم عالیه خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤