2777
2789
عنوان

دیگ کدوم کوفتیو بخورم

71 بازدید | 7 پست

من ریزش شدیددددد مو دارم

زینک پلاس خوردم جواب نداد

شامپو ایروکس مصرف کردم جواب نداد

قرص هیرویت خوردم باز جواب نداد

بخدا موهام عجیببببب از ریشه درمیاد میریزه

چه گوهی بخورم خب

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر خود هیچی مصرف نکن برو متخصص ببین از چی هست اصلا میدونی از چیه وقتی علت ریشه یابی نکرده باشی درمان ...

یه ندت بیش از حد اتو میکشیدم صاف میکردم 

بعدش موهام نابود شد

تشخیص جنسیت میدم🤰👩‍🍼..... عکس سونو رو بزارید بهتون میگم جنسیت چیه بدون هیچچچچچ شکی درسته حدسام و خیلیا میشناسنش و درست بوده براشون🤗🤗🤗..... خاستین تگم کنید😗

باید اول چکاب کامل و ازمایش هورمونی بدی متخصص پوست بری علت ریزش پیدا بشه و درمان مناسب انجام بدی

بخاطر اینه ک من یه مدت زیاد اتو میکشیدم اینجوری شد

بخاطر اینه ک من یه مدت زیاد اتو میکشیدم اینجوری شد

پس برو متخصص پوست 

دیگه هم اتو و سشوار استفاده نکن هرچند فکر نمیکنم ریزش بیارن 

فقط ساقه مو رو از بین میبرن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ