بابام فردا جراحی قلب باز داره . میگه بعد عمل خونه نمیام شب ها بچه ها نق میزنن بدخواب میشم قراره بره خونه مادربزرگم و میگه خواهرم هم میخواد با خودش ببره که به مادربزرگم کمک کنه اون خسته نشه . خواهرم ده سالشه از درس و زندگی میفته اگر بره . نمیذاره من برم میگه به درسات برس . هوف چقدر وضعیت سختیه که نمیشه هیچی بهش بگی از ترس اینکه به قلبش فشار نیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسم کاربریت رو باید بذاری ماجراهای من و بابام، همه ش درباره باباته تاپیک هات... راستی اون تاپیکت که نوشتی بابام به داداشم شیر خشک غلیظ میده مواظب باش به کلیه بچه فشار میاد خیلی کار خطرناک و اشتباهی هست... کلیه آسیب ببینه شوخی نیست و درست بشو نیست
چرا همه زورشون به اون خواهر ده ساله ت میرسهگناه داره بچهمامانت اصلا نباید اجازه بده
خیلی گناه داره بچه
اون تو خونه با مامان بابام نمیسازه . نصف روز مدرسه میره بعد افتر اسکول داره دو روزم زبان میره اینطوری روزش میگذره اگر بمونه خونه صبح تا شب دیوونه میشه