2777
2789

بابام فردا جراحی قلب باز داره . میگه بعد عمل خونه نمیام شب ها بچه ها نق میزنن بدخواب میشم قراره بره خونه مادربزرگم و میگه خواهرم هم میخواد با خودش ببره که به مادربزرگم کمک کنه اون خسته نشه . خواهرم ده سالشه از درس و زندگی میفته اگر بره . نمیذاره من برم میگه به درسات برس . هوف چقدر وضعیت سختیه که نمیشه هیچی بهش بگی از ترس اینکه به قلبش فشار نیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگہ اونجا راحتہ بره، ولے هرروز مادرت یا یڪے از خواهر برادرها برید ڪمڪ حالش نہ فقط خواهرت

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
فعلا بزار عمل کنه عملش سخته یه بچه 10 ساله از پسش بر نمیاد فعلا یه حرفی زده

میگه بیاد سفره جمع کنه و بندازه یا جارو بزنه . عمومم هست که مراقب بابام باشه 

اسم کاربریت رو باید بذاری ماجراهای من و بابام، همه ش درباره باباته تاپیک هات... راستی اون تاپیکت که نوشتی بابام به داداشم شیر خشک غلیظ میده مواظب باش به کلیه بچه فشار میاد خیلی کار خطرناک و اشتباهی هست... کلیه آسیب ببینه شوخی نیست و درست بشو نیست 

اگہ اونجا راحتہ بره، ولے هرروز مادرت یا یڪے از خواهر برادرها برید ڪمڪ حالش نہ فقط خواهرت

با مامانم قهره نمیخواد ببیندش . 

منم که خوابگاهیم گفته نیا یعنی نیا اگه برم ناراحت میشه  

فقط خواهرم میمونه 

اسم کاربریت رو باید بذاری ماجراهای من و بابام، همه ش درباره باباته تاپیک هات... راستی اون تاپیکت که ...

دو سه هفته ست که بابام نیست از ۲۵۰ تا رسیده به ۱۴۰_۱۵۰ تا شیرخشکش

خوب بگید بچه 10ساله درس داره از طرفین کاری بلد نیس انجام بده نق و نوبه کدوم بچه؟؟؟

کار بلده . قراره غذا بیاره و جمع کنه که بلده ولی خونه اونا از مدرسه بچه خیلی دوره .یا نباید بره یا باید یکساعت تو راه باشه 

دو سه هفته ست که بابام نیست از ۲۵۰ تا رسیده به ۱۴۰_۱۵۰ تا شیرخشکش

هر سی، سی سی آب معادل یه پیمونه شیر خشک بریز، اصلا تعادل اب و شیرخشک رو به هم نزنید‌... بیشتر منظورم تعادل میزان آب و شیر خشک بود که غلیظش نکنین

چرا همه زورشون به اون خواهر ده ساله ت میرسهگناه داره بچهمامانت اصلا نباید اجازه بده

خیلی گناه داره بچه 

اون تو خونه با مامان بابام نمیسازه . نصف روز مدرسه میره بعد افتر اسکول داره دو روزم زبان میره اینطوری روزش می‌گذره اگر بمونه خونه صبح تا شب دیوونه میشه 

با مامانم قهره نمیخواد ببیندش . منم که خوابگاهیم گفته نیا یعنی نیا اگه برم ناراحت میشه فقط خواهرم م ...

قبل عمل آشتیشون بده ، چون عموتم هست ڪارے نداره، خواهرت بره اتاق جدا درس و مشقشو انجام بده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم