2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسر خوش قیافه اس عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 67 پست
بله. من به کسی توهین نکردم ولی بهم برخورد که گفتن فقط لر ها ژنشون دست نخورده هست... اصالت هیچ قومی ب ...

توهین نکردن به دیگران از نشانه های اصیل بودنه⚘

کسی که خودشو اصیل و با ارزش میدونه لزومی نمیبینه با توهین دیگران رو پایین بکشه تا خودش بالا به نظر برسه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
دوست عزیز قصد توهین نداشتم فقط شوخی بود غذر خاهی میکنم اگر ناراحت شدین🌹

خواهش میکنم عزیزم بیخیال دیگه♥

ولی هیچوقت به یه ترک اینجوری نگو🤣🤣 میدونی که... 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقبقا کجای حرفم توهین به دیگران بود؟😂اینک گفتم تجاوز اعراب به خاکمون ژن ما اینطور نبوده که حقیقت مح ...

بدبختانه حتی نمیدونی چی گفتی 😒

رو مزاحت بیشتر کار کن

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
توهین نکردن به دیگران از نشانه های اصیل بودنه⚘کسی که خودشو اصیل و با ارزش میدونه لزومی نمیبینه با تو ...

👍👍👍👍

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بدبختانه حتی نمیدونی چی گفتی 😒رو مزاحت بیشتر کار کن

شما دچار سوءتفاهم شدی
قصد من توهین به هیچ قومیتی نبود
از نظر زیبایی به شوخی اون مدلی جواب دادم
دلیلی هم نداره که بخام توضیح بدم فقط دوس ندارم الکی کسی رو برنجونم