اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی زمانی که اعراب اومدن ایران...ژن لر ها همون باقی مونده 😂
حرفت زشته😐
لابد خوشت میاد که بشنویی عوضش اجنبی ها که اومدن دست خورده شد😑
چون ژن آریایی چشم رنگی نداره 😏
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
یعنی زمانی که اعراب اومدن ایران...ژن لر ها همون باقی مونده 😂
اصالت یک قوم از پیوستگی تاریخی و فرهنگی اون ناشی میشه نه عدم تماس با دیگران😉همه قوم ها در طول تاریخ به دلیل مهاجرت و تبادلات تجاری و ازدواج و ... ژنشون تغییر کرده هیچ کسی نیست که واقعا ژنش ترک و لر و کرد... باشه😂
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
حرفت زشته😐لابد خوشت میاد که بشنویی عوضش اجنبی ها که اومدن دست خورده شد😑چون ژن آریایی چشم رنگی ندار ...
دقیقا... اعراب به سرزمین های مرزی حمله کردن بیشتر
اگه اون سرزمین ها دفاع نمیکردن الان لری هم وجود نداشت... اصالت یه قوم با ارزش تر از اونی هست که با تماس چند تا نجس دست خورده بشه
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
دقیقا... اعراب به سرزمین های مرزی حمله کردن بیشتراگه اون سرزمین ها دفاع نمیکردن الان لری هم وجود ندا ...
افتخار کردن خوبه ولی نه به قیمت توهین به سایرین😔
زیبا و پسندیده سخن بگوییم وگرنه با سکوت شخصیت خودمونو حفظ کنیم⚘
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خب واقعیت رو گفتممن خوندم که ژن آریایی ها مثل روس ها بودنوقتی اعراب به خاکمون تجاوز کردناینطور شد که ...
مطالب زرد نخون 😏 با تجاوز میشه یه منطقه رو تغیر داد نه اقلیم کسترده ای به وسعت ایران
افتخار کردن خوبه ولی نه به قیمت توهین به سایرین😔زیبا و پسندیده سخن بگوییم وگرنه با سکوت شخصیت خودمو ...
بله. من به کسی توهین نکردم ولی بهم برخورد که گفتن فقط لر ها ژنشون دست نخورده هست... اصالت هیچ قومی با این چیزا تغییر نمیکنه و هر قومی برای مردمش با ارزشه