2777
2789
عنوان

بچا درد شدید و طولانی پایین کمر از چی می‌تونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپاسم عضلانی و کشیدگی عضلات و ماهیچه های 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا ب درد تو گرفتارم شش ماهه روزگارم  سیاه دکترم میگه ن دیسک ن سیاتیک

چه ورزشی انجام میدادی؟

کمرم درد میکنه میزنه پاهام ساق پاهام شبا از درد فقط گریه میکردم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

دقیقا ب درد تو گرفتارم شش ماهه روزگارم سیاه دکترم میگه ن دیسک ن سیاتیکچه ورزشی انجام میدادی؟کمرم در ...

وای واقعا؟

چیکار باید بکنیم؟

من بدنسازی کار‌ می‌کردم

ببین بدنسازی مربیت خوب نباشه همش اسیبه مربی منم همین بلا اورد سرم بعد بهترین مربی ها حرکت فیله ی کمر رو منع کردن از ماه اولی برا من نوشت میگن کسی ک دوسال اونو بره دیگ کمرش شدید اسیب میبینه اولین کار ورزشو سریع قطع کن و بررو پیش متخصص یه ورق قرص متوکارربامول ی ورق پیروکسیکام بخور موب میشه روغن سیاه دانه هم از عطاری اصلشو بگیر بزن ب کمرت و پاهات کار سنگین نکن فعلا البته شنیدم امپول متوکاربامول خیلی خوبه ولی هر دکتری نمینویسه چون سنتم پایینه مثه من

بعدم سیاتیک رو اگر بود تو ام ار ای میگه دیگ 

چیزیت نیست اسپاسم و کشیدگیه

درخواست بده هر چیز دیگ لازم باشه بت میگم چون دردشو کشیدم 

خیلی ممنونننن برم دکتر ببینم چی می‌گه می‌آم با هم صحبت می‌کنیم

اره حتمااا برو پیش فوق تخصص خوب نذار مثه من چندین ماه درد بکشی تا تازه است جاوشو بگیر