2777
2789
عنوان

بستنی فروشه سریع از مغازه فرار کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل داره بنظرم همه رل دارن جزمننن

خب پس دیگه کارو خوبه خدا درست کنه واگذار کن کارتو به خدا بگو خدایا من به خاطر تو از این پسر گذشتم خودت یا خودشو بهم بده یا بهترشو سرراهم قرار بده.مطمئن باش بد نمیبینی.

خب پس دیگه کارو خوبه خدا درست کنه واگذار کن کارتو به خدا بگو خدایا من به خاطر تو از این پسر گذشتم خو ...

والا خدا میخاست درست کنه تا الان کرده بود دخالتی نمیکنه من الان 26سالمه 

واقعا چون کراشی روی بستنی فروش هر روز میری بستنی میخوری ؟!

بعد چند وقت هیچی برات نمی مونه جز یه هیکل چاق و کلسترول و دیابت و یه عزت نفس و اعتماد به نفس داغون لِه شده ....

یکم خودت رو دوست داشته باش و به خودت اهمیت بده، اون وقت کیس هایی برات پیدا میشن که صدتا اون بستنی فروش رو میذارن تو جیبشون!

والا خدا میخاست درست کنه تا الان کرده بود دخالتی نمیکنه من الان 26سالمه

۲۶ سال سنی نیست تو تو کار خدا دخالت نکن خدا خوب بلده به موقعش ازدواجتو درست کنه همه ۲۰ سالگی ازدواج نمیکنن و همه اونایی که زیر ۲۰ و ۳۰ ازدواج میکنن هم خوشبخت نیستن پس مهم ازدواج کردن نیست مهم اینه با ادم درستش ازدواج کنی تو ۳۶ هم ازدواج کنی ولی با یه ادم حسابی خیلی میارزه تا با هر ادم بدرد نخوری که اومد سرراهت بخوای وارد رابطه بشی ایمانت ضعیفه دلتو از غیر خالی کن خدا رو جایگزین عشق این پسر کن ببین چجوری خودش پاداششو میده خدا غیوره و در یه دل دو معشوق جای نگیرد.