2777
2789

رابطه جنسی ام که انگار میل شوهرم بیشتر شده همش میچسبه بهم هرچی میگم مراعات کن فایده نداره انقد ارضا شدن واسه زن باردار خوب نیست 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

عب نداره سختیش همین ماهه میگذره 😍😘❤️🌈🍓من اصلا حالت تهوع ندارم ولی نمیتونم هیچی بخورم از گشنگی دس ...

بی اشتهایی توهم؟  من نسبت به همه چی بیزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من. خیلی دارم اذیت میشم مامان جون😭توروخدا یکم باهام راه بیا هیچی نمیتونم بخورم اینجوری توهم لاغر و ضعیف میمونی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم میگذره، برا من اوجش هفته ۱۱ بود کم کم بهتر میشی

منم مثل شما دنبال تکون بچه هستم، دقیقا مثل شما شکمم انگار شش ماه، شما آسپیرین میخوری؟ من یک هفته از شما عقبترم

رابطه جنسی ام که انگار میل شوهرم بیشتر شده همش میچسبه بهم هرچی میگم مراعات کن فایده نداره انقد ارضا ...

باهاش صحبت کنی قبول نمیکنه؟ من جفت پایین بود ممنوع بودم تا الان

طبیعیه عزیزم میگذره، برا من اوجش هفته ۱۱ بود کم کم بهتر میشی

ینی بعدش میتونم دل سیر غذا بخورم با لذت و میل؟؟  حسرت شده برام😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باهاش صحبت کنی قبول نمیکنه؟ من جفت پایین بود ممنوع بودم تا الان

چون باهام میاد دکتر و. دکتر گفت مشکلی نداری دیگه خوشحال شد البته خیلی شدید انجام نمیده  اما من هر روز هر روز دوست ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رابطه جنسی ام که انگار میل شوهرم بیشتر شده همش میچسبه بهم هرچی میگم مراعات کن فایده نداره انقد ارضا ...

واقعا خوش به حالت 

من نمیخواستم اصلا اصلا از این لحاظ از همسرم دور بشم 

ولی الان ۳ماهه نداریم یعنی دکتر نزاشته 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ینی بعدش میتونم دل سیر غذا بخورم با لذت و میل؟؟ حسرت شده برام😔😔

منم میگم قبلا چطوری غذا ها اونقدر خوشمزه بودن از

سفره بازور بلند میشدم ک چاق نشم 

الان چی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

10 هفته 5 روزمه عزیزم نه هنوز اخر ابان میرم🥺ولی من بخدا حسش میکنم پایین شکمم سفت شده دستش میزنم نب ...

دکتر من گفت ان تی به هفته۱۲ نرسه

من یازده و ۵ روزم دقیقا منم همین حس و دارم .ولی خیلی کم یعنی گاهیی وقتا احساس میکنم بقیه وقتا شکمم ش ...

من شما دقیقا هفته بارداریمون یکیه

منم میگم قبلا چطوری غذا ها اونقدر خوشمزه بودن از سفره بازور بلند میشدم ک چاق نشم الان چی

این دوره ویار مثل کابوس میمونه وقتی رد میشه خودتم متعجبی که چجوری انقد از همه چی بدت میومد.  من احساس میکرد عالم و آدم بو میدن از خونه هم فراری بودم حس میکردم خونه بو میده🫤

چرا؟

گفت زیر ده هفته ضرر داره واسه جنین

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خانوما من شب روز بالا میارم تو همین 11هفته 2 کیلو وزن کم کردم هیچی نمیتونم بخورم نون خشک و هر دارویی ...

گلم من۸ کیلو کم کردم 

ولی دوروزه اشتهام بهتر شده توام بهتر میشی 

فعلا سرم ویتامینb6بزن