2777
2789
عنوان

سیدعلی و لادن

137 بازدید | 15 پست

با مسخره بازی در ماه چند صد میلیون درامد دارن

اونوقت بیچاره ما کارمندای ساده هرروز از صبح زود از خوابمون و زندگیمون میزنیم میایم سرکار بیشترین سود رو صاحب کار ببره

بقول گفتنی با حقوق 15 میلیونی درامد میلیاردی شرکتو حساب کنیم

تازه 4 سالم دانشگاه برو تحصیل کن..

واقعا خوش به حال لادن و سید علی خودشونو مضحکه مردم کردن ولی بیشترین درامد رو دارن

خاک تو سرشون 

حرومشون بشه ایشالا

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه اونو بی آبرو هستن حالا ما بودیم سوژه کل فامیل و آشنا ولی خب انکار نمیکنم خوب پولی به جیب می ...

واقعا هم زحمتی نمیکشن حداقل بلاگرای دیگه هزینه میکنن جشنای خاص و سفر و فلان...یا ایده های جذاب 

ولی اینا با یه اسپیکر و یه مقدار پول نقد

هوش خوبی داشتن

حروم چرا مگه پول من و تورو خوردن؟

نمیدونم ولی میدونم پولشون حرومه 

تازه اونام تصیری ندارن مقصر اون کودنایی هستن که فالوشون کردن

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

با حرفت موافقمولیاون شرکته هم یه جاهایی به ریسک هایی رو به جون خریده که خیلی ها حاضر نیستندالان اون ...

ای بابا

شرکتی که من توش کار میکنم والا هیچ ریسکی نمیکنه

درامد میلیاردی داره واقعا ولی سر حقوق دادن یا افزایش حقوق جونشون در میاد

نمیدونم ولی میدونم پولشون حرومه تازه اونام تصیری ندارن مقصر اون کودنایی هستن که فالوشون کردن

نه قبول ندارم پولش حروم نیست بالاخره طرف پیجش بالاست بازدیداش زیاده تبلیغ میگیرن معرفی میکنن پیج مقابل هم کلی مشتری و فالوور جذب میکنه

اونا هوششو داشتن ما نداشتیم پس نگو پول حروم

نه بابا تو اکسپلورم میاد هرازگاهی میبینم

میشه کاری کرد دیگه نیاد 

وقتی امثال من و شما نگاهشون نکنیم دنبالشون نکنیم دیگه نمیتونن با سر کار گداشتن مردم پول در بیارن 

اون روز میگفت یه نفر یه پست چرت گداشته حس دلسوزی مردم رو تحریک کرده نیم‌میلیون نفر رفتن لایکش کردن سادگی ما مردم عامل بدبختی خودمون و سو استفاده ی بعصی دیگه میشه 

میشه کاری کرد دیگه نیاد وقتی امثال من و شما نگاهشون نکنیم دنبالشون نکنیم دیگه نمیتونن با سر کار گداش ...

هرکسی از یه طریق پول در میاره اونام سوراخ ویو رو پیدا کردن

از جیب ما که نمیره بخوایم جلوشو بگیریم

بیخیال 

ولی واقعا خوش شانسن 

از زندگی زیییییییییییییییر 0 به چی تبدیل شدن

هرکسی از یه طریق پول در میاره اونام سوراخ ویو رو پیدا کردناز جیب ما که نمیره بخوایم جلوشو بگیریمبیخی ...

درسته که اینستا شده یه منبع در امد برای خیلی ها ولی کاش تولید محتوا کنن اموزشی چیزی نه که چرت و پرت بگن و ملتو بزارن سر کار