2777
2789
عنوان

شوهر بی نظم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پیام میدادی و با زبان خوب ایراد میگرفتیمن میخواستم بزارم، نتونستم

پیش دبستانی اش چیا یاد میدن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شوهر منم اینجوریه دنبالش میرم جمع میکنم یه لباسش اگه یک ماهم رو زمین باشه برنمیداره

تازه لباس پوشیدنش هم افتضاحه

مادر شوهر من ادم بدی نیست اما بی سلیقه اس با اون همه ثروت یه اتو تو خونه شون پیدا نمیشه هیچوقت لباس نمیخره بچه هاش براش کادو‌میگیرن همونم اتو نداره هیچوقت

شوهرمم به اون رفته اتو کردن که بلد نیست لباسایی هم که من براش اتو میکنم اماده میذارم بپوشه اصلا نگاه نمیکنه اهمیت نمیده به تیپش هزار بار ازش خواهش کردم ادم بشه خوشگله خوش تیپ هم بشه اما هیچ فایده ای نداره

تو خیابون حسرت زنایی رو میخورم که مرداشون که خوش تیپ و مرتبن

فکر نکنم شوهر من و شما هیچوقت درست بشن

بخدا بعضی وقتا ارزو میکنم با یه زنی دوست بشه بلکه بخاطر اون ادم بشه

حالا بچه های شما ازدواج کنند اونوقت باید از چشم شما ببینند؟

آره دیگه

پدرشوهر من واقعا کاری نمیکرد. مثل ی بچه باهاش رفتار میکرد مادرشوهرم. غذاشو میداد پتو مینداخت روش میخوابوندش. اونم برا خودش میرفت و می اومد. 

شوهر منم ۳۰ سال اونو دیده بود الان اینجوری شده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

راه حلش اینه یه مدت طولانننی جمع نکنی وسایلشون که گم شد نتونستن پیداکنن میفهمن یه مدت مهمون نداشته باش 

یا یه کاغذ بنویس بزن دیوار که به علت بی نظمی اعضا من خسته ام و دیگه مرتب نمی کنم 

اگر مهمون سر زده اومد کاغذ نشون بده 

باید پیام میدادی و با زبان خوب ایراد میگرفتیمن میخواستم بزارم، نتونستم

دادم ولی خب منش انسانی نداشتن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

پیش دبستانی اش چیا یاد میدن

والا منم گفتم مجازی خوب نیست

نذاشتم

بچه باید درکنار دوستاش باشه

دوست دارم ببینم کسی رفته که راضی بوده

من خودم کلاسهای تربیت فرزند ثبت نام کردم

عالی بودن، یه دوره

زیر هفت سال

هفت تا چهارده سال

بالای چهارده سال

هرکدام دویست

[QUOTE=400240364]دادم ولی خب منش انسانی نداشتن[/QUOTEکی گذاشتینمیشه درخواست دوستی ام قبول کنید

چند سال پیش بود تو کرونا

همینجا بگو عزیزم

والا منم گفتم مجازی خوب نیستنذاشتمبچه باید درکنار دوستاش باشهدوست دارم ببینم کسی رفته که راضی بودهمن ...

اهان اره باهاتون موافقم پیش دبستانی مجازی انگارداری پول برای هیچی میدی

ولی دوره فرزندداریش رو هم موافق نیستم، اینکه میگه به پسر بگید از نوجوونی کار کنه، خب این بچه دیگه درس نمیخونه، شاید اوایل خوش خوشانش باشه و خوشحال باشه که پول در میاره، اما وقتی ۲۰ـ۲۲ سالش شد حسرت میخوره که چرا درس نخونده و دانشگاه نرفته و ...

یا مثلا دخترخانما به فکر شوهر باشن اول، بعد تحصیلات

یا اینکه خانم با تحصیلات و شاغل، اقتدار شوهرش رو خراب میکنه!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اهان اره باهاتون موافقم پیش دبستانی مجازی انگارداری پول برای هیچی میدیولی دوره فرزندداریش رو هم مواف ...

چی بگم

به فاز ما میخوره، کلاسهاش

پسرم 13ساله هیت

مدام بهش گیر میدادم، مچ گیری 

با راهمارهاشون، پسرم درست شد

هر کی میبینه میگه پسرت چقدر مردانه رفتار میکنه، مودبه.... 

خوب ولی هنوز خیلی کار داره باز

قبلش پسرم خیلی اذیت میکرد، سیگار، پاد، دوست بد

اهان اره باهاتون موافقم پیش دبستانی مجازی انگارداری پول برای هیچی میدیولی دوره فرزندداریش رو هم مواف ...

منم با شما موافقم