2777
2789
عنوان

خواهرم زنگ زده میگه مگه دانشگاه آزاد قبول شدن هم تبریک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 45 پست
عزیزم دقیقا چیشد...چون حس میکنم فقط من موندم عقب و اشتباه کردم باعث شده افسردگی بگیرم حتی..چیشد نفهم ...

دولتی قبول شدم ولی نه اون چیزی که میخوام از یه طرفم بابام اجازه نداد برم همون دانشگاه دولتی یکم راهش دور بود گفتم باشه. بعدش اینجا یکی از دوستان گفتن اگه پشت بمونی سال بعد نمیتونی تو انتخاب رشته سراسری شرکت کنی خودشم تازه شروع کرده بودم به خوندن انقد خوب پیش میرفتم اخرش دیدم نه نشد که تا دوسال صبر کنم که دیگه نمیشه 😭 خیلی نامردیه خدایی. بعدش رفتم سراغ پیام نور گفتن خوبه تصمیم گرفتم ادامه بدم انرژیمو بزارم رو ارشد دیگه گذش.... 

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا چیشد...چون حس میکنم فقط من موندم عقب و اشتباه کردم باعث شده افسردگی بگیرم حتی..چیشد نفهم ...

راستی میگن پیام نور سطح سوادش خوبه ولی آزموناش خیلی سخته درسته؟ یکم از تجربیاتتون میشه بهم بگین خیلی ممنون میشم🙏🏻🥲

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

همون ظرفیت میتونست یکی با تلاش بیشتر باشه، دفاع الکی نکنید

اون ظرفیت اگه خانواده شهدا و جانبازان نبودن اصلا گذاشته نمیشد که بخواد یکی تلاش کنه 

درضمن کسی که جان و سلامتیشو برای وطن گذاشته این پاداش آنچنانی هم نیست برای خانوادش 

اون ظرفیت اگه خانواده شهدا و جانبازان نبودن اصلا گذاشته نمیشد که بخواد یکی تلاش کنه درضمن کسی که جان ...

حرف اینه هرچی میخوان بهشون بدن پول، امکانات، خونه و... اما یکی رو با رتبه سی هزار نیارن پزشکی! 

حرف اینه هرچی میخوان بهشون بدن پول، امکانات، خونه و... اما یکی رو با رتبه سی هزار نیارن پزشکی!

مثل پزشکای دانشکاه ازاد یا دانشگاهای خارج دیگه اقوام ما دخترش هوش کم بعد شش سال که هیچی قبول نشد الان ترکیه دندانپزشکی میخونه تهش یا از پس درسها برمیاد یا با پارتی پزشک میشه گیر دونفر سهمیه نباش حتی عده ای صندلی دانشگاهای دولتی رو خریدن کااااش زورمون به اینا برسه آقازاده ها...

پآرتی بازی

پارتی بازی منظورتون چیه ؟؟ 

شوهر خواهر تون شغل و مقام منصب داره که بتونه تو دانشگاه سراسری تهران برای پسرش پارتی بازی کنی؟!

جزو هست علمی دانشگاه سراسری تهران ؟؟ فرد سیاسی ؟! 

شغل و منصب خاصی داره؟! تو سازمان سنجش ؟ یا تو وزارت آموزش و پرورش ؟؟ 

وگرنه یک آدم عادی با شغل عادی که هیچ ربطی به دانشگاه سراسری نداره چطوری میخواد پارتی بازی کنه برا پسرش؟