2777
2789
عنوان

واقعا موندم چجوری بگذرونم 😐🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست
وقتی درس میدم انگار به دیوار دارم میگم اصلا گوشنمیدن میگم هی خانوم ولمون کن میخوایم تهش یک دیپلم بگی ...

مشخصه ک اون ها بعضیاشون ب شغل شوفری علاقه دارن بعضیا ب کار آزاد و هیچکدوم هم انگیزه ای واسه درس خوندن ندارن، شما پایه چندم رو درس میدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای معلم هایی مثل شما که هیچگونه احساس مسئولیت ندارند متاسفم و بیزارم

برای ادم هایی مثل تو که حالیت نمیشه معلم وقت ندارم برای مشکلات اساسی دانش آموزان وقت بذاره منم متاسفم و از تو هم بیزارم 

عین خودت باهات ا حرف زدم. 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
برای ادم هایی مثل تو که حالیت نمیشه معلم وقت ندارم برای مشکلات اساسی دانش آموزان وقت بذاره منم متاسف ...

نتیجه گزینش فله ای معلم ها همین میشه 

حالا کجاش رو دیدی بذار بقیه گزینشی ها هم بیان 

همان ذوالفنون 

خیلی بهشون رو دادید شما

په بابا من جلسه اول چنان جدی برخورد کردم دیدم فقط خودمو اذیت میکنم و مسخره. میکنم و

میگم که تا ببینید متوجه نمیشی 

نتیجه گزینش فله ای معلم ها همین میشه حالا کجاش رو دیدی بذار بقیه گزینشی ها هم بیان

همین دیگه عقلت کمه اینجوری حرف میزنی 

محض اطلاعات من از طریق کنکور دانشگاه تربیت معلم وارد شدم الآنم بیست سال سابقه دارم 

این حسادت شدیدت هم جز عقده چیزی نیست