2777
2789
عنوان

سه روز دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 56 پست
از کی شرو میشه

۱- ایام فاطمیّه ۲ روز قبل از شهادت و ۲ روز بعد از شهادت مجموعأ ۵ روز می باشد.

۲- جهت برگزاری مراسمات شادی و عروسی دقت لازم داشته باشید که برای حفظ حرمت مادر سادات در تاریخهای ذیل ، مراسم شادی گرفته نشود.

🏴(فاطمیه اول بنابر سیزدهم جمادی الاولی)

⚠️يکشنبه:   ۱۴۰۴/۸/۱۱
⚠️دو شنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۲
⚠️سه‌شنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۳ (روز شهادت)
⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۴/۸/۱۴
⚠️پنجشنبه:  ۱۴۰۴/۸/۱۵

🏴(فاطمیه دوم بنابر سوم جمادی الثانی)

⚠️شنبه:       ۱۴۰۴/۹/۱
⚠️يکشنبه:   ۱۴۰۴/۹/۲
⚠️دوشنبه:   ۱۴۰۴/۹/۳ (روز شهادت)
⚠️سه شنبه: ‌۱۴۰۴/۹/۴
⚠️چهارشنبه: ۱۴۰۴/۹/۵

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چند وقتیه فهمیدم یه موجودی توی دلمه بدجور چسبیده بهم ولم نمیکنه ازش متنفرماز پدرش متنفرم کل برنامه ه ...

اتفاقیه که افتاده دیگه 

اون بچه که بیگناهه 

شما هم خودتو سرزنش نکن 

با بچه هم میشه به خیلی از برنامها رسید 

دیگه کاریش نمیشه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا این چه حرفیه اگه ازش متنفر بودی چرا باهاش موندی ؟؟؟

خواست خودم نبود 

یه بیشرف هست که لنگه نداره 

ازش متنفرم 

ولی نمیتونم چیزی بگم 

خانوادم چیزی نمیدونن

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
چند وقتیه فهمیدم یه موجودی توی دلمه بدجور چسبیده بهم ولم نمیکنه ازش متنفرماز پدرش متنفرم کل برنامه ه ...

دنیا ب اخر نرسیده بچه هم تاثیری رو روند عروسیت نداره کوچولوعه چ تاثیری الان رو عروسیت داره اخه

حاملم

عزیزم آروم باش 

کاریه که شده. نیاز به مراقبت داری 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اسی 

قبل از تو هزاران نفر قبل از عروسیشون حامله شدن

ولی یه سری تفکرای قدیم هست که نباید بهشون توجه کنی

همونطور ک گفتم قدییییم

الان ذهن مردم خیلی باز تر شده

دیگه مثل قدیم نیست..

خداروشکر کن که لیاقت مادر شدن و داری وگرنه خدا بهت بچه نمیداد..

فکر کن خدا مسئولیت یکی از بنده هاشو بهت داده..😍

تفکرت و نوع دیدگاهتو تغییر بده

اتفاقیه که افتاده دیگه اون بچه که بیگناهه شما هم خودتو سرزنش نکن با بچه هم میشه به خیلی از برنامها ر ...

شاید بچه بیگناه باشه 

ولی پدر حرومزادش چی 

ازش متنفرم

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️
هر کاری کردم سقط نشد

یاخدا این چه کاریه کردی دختر خوب  نامشروع که نبوده   همون بچه به دنیا بیاد میشه کل زندگیت  تصمیم عاقلانه بگیر دیگه تابویه توی عقد حامله شدن توی مردم شکسته بچتو نگهدار خدا رو شکر کن سقط نشده

عزیزه دلم تایپیک هاتو خوندم .عزیزه دلم اول از همه محکم و قاطع باش بگو اگه منو نمی خواستی غلط کردی که بهم دست زدی و بهم تجاوز کردی الآنم آبروی خودت رو خریدی وگرنه بااین کاری که کردی آبروی منو پیش خدا بردی جوری ابروتو می‌بردم که دیگه هیچوقت نتونی بااکسی ازدواج کنی ... ببین عزیزم هرچقدر خودت رو ضعیف نشون بدی اون بیشتر اذیتت می‌کنه پس از الان لطفا قوی باش .اون موجود کوچولو درسته که قبل محرم شدنتون بوده اما سقط کار خیلی گناهیه و انگار یه آدم رو کشتی 

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

شاید بچه بیگناه باشه ولی پدر حرومزادش چی ازش متنفرم

همین ک اومده عقد کردید جبران کرده دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".