2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ضرر میترسم از اینک سرطان ریه بگیریم یا هر چی

خب حرف منم همین بود دیگه😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من کسی دست به قلیونم بزنه کشتمش.چکار با قلیون کشیدن همسرت داری؟خب خودت نکش.منم همسرم نمیکشه ولی برام ...

چون داریم باهم زندگی میکنیم کشیدن اون روی منم تاثیر داره

الان قلیونو گذاشتی دم در پسفردا باید منقلو بزاری بعد با خودت بگی کاش همون قلیونو میزاشتم بکشه سمت چی ...

در این حد؟ 😐

منقل بیاد وسط من دیگ نیستم بره هرکار دلش میخواد بکنه

چون داریم باهم زندگی میکنیم کشیدن اون روی منم تاثیر داره

من تو تراس میکشم،یا تو پذیرایی، همسرمم تو اتاق فیلم میبینه.وقتی با هم زندگی میکنیم باید به تمام علایق هم احترام بذاریم.اگه دعواتون بشه میخوایی چکار کنی؟من استرس گرفتم

بچه خواهر شوهرم همین بخدا همیشه خونشون در دود هرچقدر میگه ترکش کن حرف گوش نمیده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه خواهر شوهرم همین بخدا همیشه خونشون در دود هرچقدر میگه ترکش کن حرف گوش نمیده

منم هزار بار گفتم نکش

بهش میگم بچه میخوای جند ماه نباید بکشی ک خطر سقط اینا نباشه گوش نمیکرد

دیگ انداختم بیرون ببینم جی میشه

منم هزار بار گفتم نکشبهش میگم بچه میخوای جند ماه نباید بکشی ک خطر سقط اینا نباشه گوش نمیکرددیگ انداخ ...

انشالله دیگه نکشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم