2777
2789
عنوان

شوهرم رفت مسافرت واومد

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 27 پست
خانواده ها رو مینداختی وسطکه من میترسم تنها و فلانو از اول نباید عادت کنن مردا بی جنبه هستند بشدتتت

اتفاقایه باراین کارداکردم پدرشوهرم پشت پسرش درآمداونم پرروشد

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی رانداشتم برم بعدش هم متاسفانه یه جامیخواستم تنهایی برم مامانم میگفت منم میام

خب با مامانت خوبه ک

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

خب هیچی دیگه تو انتخاب دقت نکردی درست کردنشم سخته

والامن هیچ دخالتی نداشتم من کس دیگه رادوست داشتم بابام خودش قرارخواستگاری گذاشت ومنم به اجبار پذیرفتم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
خب پس نگو سلیطه بازی بگو ناز کن خودتو بزن به ترس و... سلیطه بازی یعنی دعوا درست کنه که چرا میخواد بر ...

هرکاری بگین کردم متاسفانه وقتی این دوستاش هستند هیچ کاری فایده نداره

والامن هیچ دخالتی نداشتم من کس دیگه رادوست داشتم بابام خودش قرارخواستگاری گذاشت ومنم به اجبار پذیرفت ...

ببین با این جملات احساستو بگو

باور م اینه واقعا درست نیست مردا تنها و مجردی برن ،

اینجوری بگو مثلاً با یه لحن آروم و محترمانه، نه سرزنش‌آمیز:

> «من نمی‌خوام آزادی‌ت رو بگیرم، فقط وقتی تنهایی میری سفر حس بدی می‌گیرم. دلم می‌خواد باهم تجربه‌اش کنیم، چون برام مهمی و سفر بدون هم حس خالی بودن میده.»

یا می‌تونی یه جمله احساسی‌تر بگی مثل:

> «می‌دونم حق داری استراحت کنی، ولی من دلم می‌گیره وقتی خودت میری و من جا می‌مونم. اگه منم کنارت بودم، خوش می‌گذشت به هردومون.»

اینجوری نشون می‌دی ناراحتی، ولی نه با دعوا — بلکه با احساست.