2777
2789
عنوان

میشه با دلهای پاکتون دعا کنید دوباره گریه شوهرم را نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 21 پست
انشاالله که مشکلت حل میشه گلم برای بازنشستگی هم خوشحال نباشید ☹️بابام ۳ سال پیش باید بازنشست میشد که ...

خدا به باباتون سلامتی بده عزیزم

درست میگید شرایط اصلا خوب نیست

منم منظورم سنوات بالای شوهرم بود 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

۱۴تا آیه المرسی نذر کن و ۱۴صلوات 

هفت مرتبه آیه المرسی و هفت مرتبه صلوات رو بفرست و نیت کن بگو اگه دعا میتحاب بسه بقیه صلوات و آیه المرسی ها رو میخونمد‌

برای کار همسرتون ایه المرسی خوندم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴تا آیه المرسی نذر کن و ۱۴صلوات هفت مرتبه آیه المرسی و هفت مرتبه صلوات رو بفرست و نیت کن بگو اگه دع ...

چشم 

خیلی لطف کردید عزیزم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
خیلی پروفایلتون قشنگه حس خیلی خوبی به آدم میده

چشماتون قشنگ میبینه عزیزم ❤️ 😘 خیلی لطف داری 😘

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

منم 20 ساله شاغلم 

توی این مسیر خیییلی پستی و بلندی داشتم 

آدم های زیادی اومدن و رفتن 

خیلی وقت هاکه اذیت شدم آیه زیر کمکم کرده به خود خدا سپردم و نتیجه اش رو هم دیدم

مکرومکرالله والله خیرالمکارین