2777
2789
منم بهت توهین نکردم خودت گفتی برین تاپیکمو بخونین خودت اونجا گفتی همه چیو

خوب خدا شاهده حقیقت زندگی من همینه،منتهی همه دارن منا محکوم میکنن و بهت وصله میزنن

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بود اگه نمیرفتم تا آخرعمر باید حسرت میخوردم چون نمیدونستم سرابه

بعد از جدایی اول و جدایی دوم چطور مستقل شدی؟

پیش پدر مادر موندی؟آخه الان که میگی درآمد نداری

شوهر اول برات واریز میکنه یعنی مخفیانه میده..؟

اگر با اون فامیل خودت که قراره ازدواج کنه چی..دیگه نمیده؟

دوتا دختر دارم دوتاشو خودم بزرگ کردم از اول که دنیا اومد تو بیمارستان از خانما دیدم یاد گرفتم چ طور ...

منم توعمرم نوزاد بغل نکرده بودم. تو سی و دوسالگی. شستن ک بماااااند بغلم نکرده بودم.‌نداشتیم ندیده بودم.‌

اولاش بابام شستش منم دیدم یاد گرفتم. 

parasoo1989@
خوب خدا شاهده حقیقت زندگی من همینه،منتهی همه دارن منا محکوم میکنن و بهت وصله میزنن

خب چ‌وصله ای شوهرت رو ول کردی رفتی با عشق ثابق از بچه گذشتی چون ت ازدواج سخت بود 

باز چ وصله ای 

خدا بهت کمک کنههههه 

زندگی جدیدی بسازی 

خدا آرامش بده بهت ولی خودت باعثش شدی عزیزم الانم دیگه ولش کن زندگیتو کن

الان حق دارم که تلاش کنم واسه جبران منتهی آدمها سنگدل شدن و حتی فرصت جبران بهت نمیدن

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

منم توعمرم نوزاد بغل نکرده بودم. تو سی و دوسالگی. شستن ک بماااااند بغلم نکرده بودم.‌نداشتیم ندیده بو ...

من بعد ۷ روز از خونه مادر شوهرم رفتم خونه بابام نمیدونستم با آب چن درجه بچه بشورم خواهرم هم حامله بود میکفت اگه کریه کرد آب داغه