2777
2789
آخه اینجا میگه از پیش برنامه‌ریزی نبودهشوهر اول خیال میکنه از قبل برنامه ریز کرده!حالا با کدوم فامیل ...

نگفته 

خواهر بشنو باور نکن مادری ک از بچش میگذره 

میره دنبال عشق قدیمی 

دیکههعععععع جای صحبت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینه یکی میگه آرزوهامچ آرزویی وقتی حامله ای بچه ای رو داری میاری ب دنیا اون سراب بود

هرچی بود اگه نمیرفتم تا آخرعمر باید حسرت میخوردم چون نمیدونستم سرابه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

هنوز یادم نرفته و نمیبخشم تنهایی شب بیدار بمونی و خودت بچه رو حموم بدی واقعا سخته

میفهمم منم تنهایی شبا بودم. من گاهی زیردوش یادم‌میفته مامانم گفت برو حالم بد میشه. یعنی نگف دختر من جا نداره الان کجا بره.‌

از روزی ک دنیا اومد خودت حمومش کردی؟ قبلا نوزاد بغل کرده بودی؟

parasoo1989@
میدونی تو تاپیکش نوشت از آقا طلاق گرفت بره ب عشق ثابتش برسه ۶ ماه بعد اون طرف پولشو گرفت طلاق داد

خوب مگه خبر داشتم یا علم غیب داشتم که اینجور میشه؟

طلکی با چه لحنی گفت برو..یعنی پیش شوهرت که لو ندادی؟

نه بابا خرم مگه.  گف ما ده روز خونه مامانمون موندیم تو بیست روزه اینجایی . بعد مثلا فک کن دیدی شیر میدی گلوت خشک میشه اوایل اب زیاد میخوای از ترسم روم نمیشد بگم ی لیوان اب بده میموندم تااابچه شیر بخوره بعد پامیشدم خودم. الان بگی میگه نه دروغ میگی ولی یادم نمیره نوزاد دوهفته ای تو بغل چقد داد زدمو گریه کردم ک برو ول کن دست از سرم بردار.‌

parasoo1989@
منم خواهر دوستم همونجا بیمارستان بچه رو تحویل مادرشوهرش داد والان که ۱ سال ونیم گذشته بچه روندیده ال ...

خدا حفظت کنه،تا کسی جای آدم نباشه نمیتونه درک کنه شرایط را

میفهمم منم تنهایی شبا بودم. من گاهی زیردوش یادم‌میفته مامانم گفت برو حالم بد میشه. یعنی نگف دختر من ...

دوتا دختر دارم دوتاشو خودم بزرگ کردم از اول که دنیا اومد تو بیمارستان از خانما دیدم یاد گرفتم چ طور نوزاد میگیرن و میشورن

الکی که نرفتم،میخواستم برم دنبال آرزوهای خودم

میشه لطفا بگی آرزوهات چی‌بود..توی چ سنی ازدواج کردی و تو چه سنی حس کردی جدا بشی..

میخام بهتر بشناسم دخترم اول سیر بشه بعدش ازدواج کنه

و نتیجه ازدواجش رو گردن ما نندازه