2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چجوری بشناسمش باید،فقط شنیدم شبیه عمه هاشه و دختر قشنگیه

من بچم سه سال و نیمش بود قهر کردم رفتم خونه بابام بچمو نبردم تا دو روز پیشم نبود جاشم مطمئن بودم خوبه و بهش میرسن واااای که خودمو مامان و بابام افتادیم تو خونه کارمون گریه بود براش یه لیوان اب هم نمیتونستیم بخوریم😑😑 همین الانم همینم..چقد شما قشنگ مدیریت کردی

😔عزیزم‌اون روزا برات خیلی سخت بوداما بک چیز درک‌نمیکنم چرا هیچ وقت سراغ بچه ات رو نگرفتی

راستش را بخوای سخت نبود چون خودم بچه را دادم به پدرش و بعدشم ازدواج کردم و دوباره جدا شدم،منتهی اینکه نرفتم سراغش چون خواسته پدرش بود که دیگه حق ندارم برم حتی واسه دیدنش،الانم گاهی اوقات با شوهر سابقم تماس دارم منتهی نه اون حرفی زده که بیا ببین نه من ازش خواستم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

😔عزیزم‌اون روزا برات خیلی سخت بوداما بک چیز درک‌نمیکنم چرا هیچ وقت سراغ بچه ات رو نگرفتی

راستش را بخوای سخت نبود چون خودم بچه را دادم به پدرش و بعدشم ازدواج کردم و دوباره جدا شدم،منتهی اینکه نرفتم سراغش چون خواسته پدرش بود که دیگه حق ندارم برم حتی واسه دیدنش،الانم گاهی اوقات با شوهر سابقم تماس دارم منتهی نه اون حرفی زده که بیا ببین نه من ازش خواستم

خیر تازه موند ببینه دکتر کی نوبت سزارین برام میزنه؟با دوستاش رفت مسافرتتنها رفتم بدون همراه تو اتاق ...

مادر منم پیشم نبود خواهرم بود اما دلم خیلی ازش پره

من بچم سه سال و نیمش بود قهر کردم رفتم خونه بابام بچمو نبردم تا دو روز پیشم نبود جاشم مطمئن بودم خوب ...

من میدونستم جاش خوبه بعدشم میخواستم ازدواج کنم با بچه که نمیشد

راستش را بخوای سخت نبود چون خودم بچه را دادم به پدرش و بعدشم ازدواج کردم و دوباره جدا شدم،منتهی اینک ...

نمیتونم قضاوت کنم هر چه قدر هم برام عجیب باشه 

احتمالا اون زمان این تصمیمت بهترین تصمیمی بود که میتونستی بگیری فرزندت رو نبینی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من بچم سه سال و نیمش بود قهر کردم رفتم خونه بابام بچمو نبردم تا دو روز پیشم نبود جاشم مطمئن بودم خوب ...

اینکه بچه رو رها کرده و ازش خبر نگرفته قشنگ مدیریت کردنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید