2777
2789
منظورم دعوا های خیلی پر سر و صدا و بلند هست که تو کل ساختمون می پیچه یه عده اشتباه متوجه شدن

اونم ترسناکه .

پارسال تو ساختمون ما این اتفاق افتاد .جوری درو کوبیدن در خونه ی ما لرزید پرده هام تکون خوردن باورت میشه؟

من استرس گرفتم یخ کردم داد میزدن .اینا همش ۵دقیقه هم طول نکشید .بیشتر صدای آقا میومد من از دادو فریاد آقایون میترسم واقعا .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه الان که دیواراش کاغذه... ما همسایه هامون معمولی حرف میزنن صداسون میاد چه برسه دعوا کنن. برا ماه ...

واااقعا ب مزخرفترین حالت ممکن ساختن خونه هارو

‌ایکاش اونایی ک ب ی چیزایی گیر میدادن دررابطه با یچیزایی ک حوصله بحثش نیس اینجا. ب این داستان بیشترتوجه میکردن ک ساختمونارو جوری ساختن ببخشید با معده طرف وسط سفره خونه ی کناریه زنوشوهری ک بماند. 

parasoo1989@
ملودی جون. 😚 ماهم همینطور خصوصا دعوای زنوشوهر. مگراینکه تایم نصف شب باشه و فحشای بد دایم زده بشه ک ...

دقیقا همینه

تو اپارتمان نشینی همه باید برا هم گذشت داشته باشن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منظورم دعوا های خیلی پر سر و صدا و بلند هست که تو کل ساختمون می پیچه یه عده اشتباه متوجه شدن

ای کاش از اول می گفتی سوء تفاهم پیش نمی اومد ، نظر ما رو جدی نگیر چون مشکلات زیاد که دعوا میشه یا بحث تو خونه ها وگرنه دعواها از خوشی نیست به خاطر همون سعی می کنیم هر جا دعوایی هم باشه آروم شون کنیم که دعوا خاتمه پیدا کنه