الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه الان که دیواراش کاغذه... ما همسایه هامون معمولی حرف میزنن صداسون میاد چه برسه دعوا کنن. برا ماه ...
واااقعا ب مزخرفترین حالت ممکن ساختن خونه هارو
ایکاش اونایی ک ب ی چیزایی گیر میدادن دررابطه با یچیزایی ک حوصله بحثش نیس اینجا. ب این داستان بیشترتوجه میکردن ک ساختمونارو جوری ساختن ببخشید با معده طرف وسط سفره خونه ی کناریه زنوشوهری ک بماند.
ملودی جون. 😚 ماهم همینطور خصوصا دعوای زنوشوهر. مگراینکه تایم نصف شب باشه و فحشای بد دایم زده بشه ک ...
دقیقا همینه
تو اپارتمان نشینی همه باید برا هم گذشت داشته باشن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منظورم دعوا های خیلی پر سر و صدا و بلند هست که تو کل ساختمون می پیچه یه عده اشتباه متوجه شدن
ای کاش از اول می گفتی سوء تفاهم پیش نمی اومد ، نظر ما رو جدی نگیر چون مشکلات زیاد که دعوا میشه یا بحث تو خونه ها وگرنه دعواها از خوشی نیست به خاطر همون سعی می کنیم هر جا دعوایی هم باشه آروم شون کنیم که دعوا خاتمه پیدا کنه