اصلا اعتماد به نفس ندارم هرکاری که میخوام کنم حس میکنم در حق بقیه دارم ظلم میکنم کارم بده همش میگم نمیتونم نمیتونم نمیشه نمیشه من نمیتونم اما بقیه میتونه فلانی میتونه ....میخوام آرایشگر بشم میخوام اعتماد به نفسم و خیلی ببرم بالا
من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من مشکلاتی داشتم. برای حل اونها روان شناس اعتماد به نفسمم داره نیبره بالا.
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
به نظر بیشتر مشکل عزت نفس داری تا اعتماد به نفس ، سرچ کن پادکست از کتاب بهتره
اره منم تازه فهمیدم عزت نفس و اعتماد به نفس فرق دارن… ولی خب عزت نفس خیلی سخت تره
من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
من تو زندگی مشکل داشتم بعد الان داره روی عزت نفس اعتماد به نفسم کار می شه که در کنارش مشکلاتم داره بهبود پیدا می کنه