2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته میگرن امونمو بریده ولم نمیکنه خییییلی درد بدی هستش

قرص نوافن بخور ی مدت یک زمان مشخص نسکافه بخور من حدود بیست روز خوردم خبری از میگرن نبود از وقتی احساس کردم باردارم نخوردم 

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
فک کنم تمومه دگ فقط زمان میتونه حلش کنه بنظرم

اره منتظر باش حل کنه من ۷ ساله منتظرم حل بشع دقیق یادمه پارسال این موقع هم اوضام همین جنگ و دعوا بود سر مساعل شبیه ب مال الانم اون موقع هم هیچی خوب پیش نرفت الانم بدتر از پارساله

اره منتظر باش حل کنه من ۷ ساله منتظرم حل بشع دقیق یادمه پارسال این موقع هم اوضام همین جنگ و دعوا بود ...

ینی چقد میتونه بدون من زندگی کنه ؟؟؟

🖤

فلا ک اصلا نمیخاد ببینمتم و یا حرف بزنه 

شبا مستقیما میره تو اون یکی اتاق میخابه 

و صبا میره 

وایسادم تا خودش خسته ش هر چن ک دارم جون میکنم ولی وامیستم خودش بیاد 

قرص نوافن بخور ی مدت یک زمان مشخص نسکافه بخور من حدود بیست روز خوردم خبری از میگرن نبود از وقتی احسا ...

عزیزم هر روز بخورم نوافن رو یا موقع درد ؟ من الان یه ماهه موقع درد میخورم اما حرف شما رو تو داروخانه بهم گفتن هر روز بخورم حتی اگه اون تایم میگرن نداشتی بخور