کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
برا من نوشته ثبت سفارش اولیه با موفقیت انجام شد. هنوز هیچی نزده
واسه من مرداد ب اسمم افتاده بوده نفهمیده بودم
سری قبلی اسم نوشتم برنده نشدم معمولی بود
ولی ایندفعه این اومده بالای صفحه یعنی برنده شدم؟
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
من نیت داشتم یکاری کنم با خدا عهد کرده بودم اگه ایرانخودرو ب نامم افتاد منصرف بشم و انجام ندم یعنی واقعا شده؟
شوخی میکنی؟ تجربش رو داری؟من نیت داشتم یکاری کنم با خدا عهد کرده بودم اگه ایرانخودرو ب نامم افتاد من ...
تجربه اش رو ندارم ولی متنشو دقیق بخون همینو نوشته. گزینه ی پرداخت وجه بگرد ببین پیدا میکنی؟ مهلت داره پرداخت وجهش.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
۳ روز وقت داشته پول واریز کنه که واریز نکرده قرارداد فسخ شده و به کسانی که تو لیست انتظارن واگذار میشه
به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
طرح مادران بودی؟ میگن مادران اومده. این عکسی که فرستادی پائین ترش چی نوشته. از اونجا مشخص میشه