2777
2789
هنوز هیچی اعلام نکردن من هرروز دارم چک میکنم چجوری اخه مگه میشه

مادران دیروز اعلام شده توسایت خود ایران خودرو برید قسمت نتایج قرعه کشی اسم ماشین که ثبت نام کردید باشه برنده شدید

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هیچی اعلام نکردن من هرروز دارم چک میکنم چجوری اخه مگه میشه

قرعه کشی قبلی که برنده ها اعلام شد 

پیامه یه خورده مشکوکه حواست باشه کلاهبرداری نباشه 

برا من پیام اومد شما در قرعه کشی مرحله ۸ فروش فوق العاده ایران خودرو برنده یک دستگاه پژو پارس شدین و ....

پیام این شکلی باید برات بیاد 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

واقعا؟ کلی پیامک اومد.

بله دیروزچندتابچه هاپیامم دادن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله دیروزچندتابچه هاپیامم دادن

مبارک تون باشه 

من میخوام برم طلابخرم منتظر بودم ببینم چی میشه

البته همسرمم طرح عادی نپشتن بایدمنتظر باشیم هنوز

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مبارک تون باشه من میخوام برم طلابخرم منتظر بودم ببینم چی میشهالبته همسرمم طرح عادی نپشتن بایدمنتظر ب ...

مبارک برنده هاباشه من شرکت نکردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

امروز پیام اومده یا دیروز

دیروزعصروامروزم میاد

الان قیمت خودرو کارخانه با بیرون چه فرقی داره میگن برنده شدید اختلاف مثل دوسال پیش نصف نصف بود چرا جای خوشحالی بود لعنت به ایران خودرو ما امتیاز طرح مادران رو خریدیم تا تکمیل وجه کنیم یکدفعه ۲۰۰ رفت رو ماشین با دعوت نامه اولی که اومد  ۱۵۰رفته رو ماشین گرانتر شده بود نتونستیم تکمیل وجه کنیم بعد دوماه دوباره پنجاه میلیون رفت روش پنجاه میلیون امتیاز رو خریدیم

الان قیمت خودرو کارخانه با بیرون چه فرقی داره میگن برنده شدید اختلاف مثل دوسال پیش نصف نصف بود چرا ج ...

خیلی کم تفاوت داره ازصدوخورده ای تا سیصدوخورده ای

سلام عزیزم خوبی میشه بگید کی ها ثبتنام ایران خودرو هست ما آبان پارسال یه ماشین از ایران خودرو طرح عا ...

اون به اسم همسرت بوده؟

ما این دفعه هم همسرم عادی ثبت نام کرد

خودمم مادران 

نمی دونم تازه تموم شده احتمالا بازیکی دوماه بعد ثبت نام حدید باشه