2777
2789
چرا همش همسنام میبینم که شوهر میخان.

البته ازدواج سنت پیامبر هست و حق تموم 

دخترا و پسرا هست.ولی هر کسی برای خودش

در این رابطه نظری و اختیاری داره.

ایشون شاید دوست داره همدم،همراه،و یار با وجوود 

کنار خودش داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت همسان تبیان .سایت آدم وحوا .سایت احیاگران سنت نبوی ثبت نام کن همه دولتی ومجوز دارن. تهران کرج البرز هم خانم‌ مقدم معروف راوی ازدواج هست رایگان تلفنش را سرچ کن اینترنت بیاره معروفه تهران تلویزون هم رفته. چندتا دوستهای من تهران با این چنتا گزینه ازدواج کردن .همه اینها را حتما پیگیر شو.نماز جعفرم بخون به روش ساده همسایه ما با ۵۰ سال سن ویه بچه طلاق با پزشک مجرد شرکت نفت ازدواج کرد شما که میگی زشتی همسایه ما اضافه وزن بسیار زیاد داشت همسر اولش طلاقش داد چهره هم زیبایی خاصی نداشت معمولی بود خیلی هم بی اخلاق .ولی ازدواج کرد پسره دهه ۶۰ ازش چند سال کوچیک تر بود از زنه .خانواده پسره هم این زن وبچه را رو سر گذاشتن چه عروسی براش گرفت یکسال به زنه یاد دادم نماز جعفر بخونه مرتب خوند.سرچ کن نماز جعفر به روش ساده ۲۰ دقیقه زمان بره من  ازدواج نمیخام ولی چون چند ساله نماز جعفر میخونم‌ مرتب بم پیشنهاد ازدواج میدن ولی چون نمیخام با مرد ایرانی ازدواج کنم فعلا هدف دیگه دارم میخام مهاجرت کنم من نماز جعفر را برای هرحال خوندم جواب گرفتم حاجت محال مرتب هم خواستگار معرفی میکنن ولی من‌ با ایرانی نمیخام وصلت کنم‌