2777
2789
عنوان

این احساس بی ارزشی من خوب نمیشه چرا

141 بازدید | 16 پست

چقدر دیگه به خودم محبت کنم

☹️

چقدر اخه کتاب بخونم خسته شدم

این همه حساسیت و زودرنجی از کجا میاد

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

منم ذاتا حساس هستم الان آلوچه هوس کردم 

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من دهه شصتی هستم همون بچگی حساس بودم

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

زودرنج باشی خودت عذاب میکشی بقیه عین خیالشون نیس باشه هم دیگ خسته میشن

خوب اینو خودم میدونم فقد نمیدونم چیکار کنم

خیلی سال دارم تلاش میکنم نمیشه اصن

احساس بی ارزشی دارم همیشه

خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂

خوب اینو خودم میدونم فقد نمیدونم چیکار کنمخیلی سال دارم تلاش میکنم نمیشه اصناحساس بی ارزشی دارم همیش ...

مهم نیست طبیعی هست این حالی کخ داری😗

اهوم منم

کلا خودت اذیت نکن اهمیت نده سخته ولی خوب دیگه منم عادت کردم

داروی اعصاب خوردم روانمزشک یه روانشناس و همین درمان عای که رفتم کاری نمیکنه دیگه خدا خودش من دوست داره نجاتم میده😍