2777
2789
عنوان

اگه بفهمین شوهرتون همچین کاری کرده واکنشتون

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 41 پست
چجوری ادم حسابش نکنم بهش محل نزارم بدرفتاری میکنه

اتفاقا هرچی توو خونه بهش سخت بگیری و محل ندی و... بیشتر میره توو بغل خواهرش چون این مرد بالغ نیست و دنبال یکی میگرده که مثل مادر برای بچه، نقطه امن باشه 

مطمئن باش خواهرش با زبون بازی اینجوری توو مشت نگهش داشته 

شما باید بتونی اون نقطه امن باشی تا خواهرش رو ول کنه 

خبرمرگم الان با دوتا بچه چکارکنم

این خواهر شوهر چند سالشه،ازدواج نکرده؟

سرکار میره؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد خر درست بشو نیست

درست شد بعد ازوقتیکه بهم به دروغ گفت دیگه کاری به کارش نداره دیگه هیچوقت دست روم بلند نکرد قبول دار اشتباهاتش بود میگفت جوون بودم حالیم نبود ولی الان فهمیدم تمام این سالها دروغ میگفته همچنان باخواهرش درارتباط بوده وهواشوداشته وحمایتش میکرده

همیشه گفتن و همیشه میگن: هیچوقت اعضای خانواده همسر رو روبروی خودتون و همسر قرار ندین که همسر یکیشونو باید انتخاب کنه

خواهره بد کرده، شما نباید به همسرتون بگین خواهرت بد کرده و... سکوت سکوت

اینجور همسر داخل موقعیتی قرار میگیره که خواسته ناخواسته باید یا از خواهر پشتیبانی کنه یا از شما.....و اگه رابطه شما شکرآب باشه، از خواهر پشتیبانی می‌کنه و اینجور اج و لجبازی بدتر میشه و رابطه ضعیف تر

این یه نسخه کلی و عمومی بود برا پیشگیری از این جور مسائل

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

ما دو سه سال این ماجراها رو داشتیم و تنها زمانی درست شد که شوهرم متوجه شد خواهرش داره ازش، سواستفاده ...

شوهرمنم متوجه شد علنا خودش به زبون اورد گفت دیگه باهاش کاری نداره ولی دروغ میگفت باهاش درارتباط بوده ومنو خر فرض میکرد

مهریت و بذار اجرا برو سر کار بچه هاتو خودت بزرگ کن

شاید نیاز به طلاق نباشه

لطفا نسخه طلاق نپیچید

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

شوهرمنم متوجه شد علنا خودش به زبون اورد گفت دیگه باهاش کاری نداره ولی دروغ میگفت باهاش درارتباط بوده ...

میدونم چی میگم منم این چیزا رو داشتم ولی خدداااااا رو شکر دیگه با خواهر شوهر خونه خراب کن ارتباطی ندارم

همیشه گفتن و همیشه میگن: هیچوقت اعضای خانواده همسر رو روبروی خودتون و همسر قرار ندین که همسر یکیشونو ...

بد بختی اینه که پیش من وانمودمیکنه طرف من وپشت منه پیش من فوحشش میده میگه خواهرم بدذاته میخواد مارو به جون هم بندازه ولی ازاون طرف باهاش درارتباطه وحمایتش میکنه

شوهرمنم متوجه شد علنا خودش به زبون اورد گفت دیگه باهاش کاری نداره ولی دروغ میگفت باهاش درارتباط بوده ...

درسته باهاش در ارتباط بوده

اما حتما شما رو هم دوس داشته

و دوس نداشته که شما نگران چیزی باشین بهمین خاطر با شما هم خوب و مهربون شده بود

این نشانه اینه که شما رو دوس داره

البته که خواهرشو هم دوس داره و این یه امر طبیعیه که یه نفر هم خواهرش رو دوس داشته باشه و هم همسرش رو.... بنظرم همسرتون شما رو و زندگیتونو دوس داره

شاید نیاز به طلاق نباشهلطفا نسخه طلاق نپیچید

مردی که به حرف خواهرش دست رو زن حامله ش بلند میکنه میره پیش خواهرش بعد چند ماه بر میگرده الکی میگه دیگه نمیرم مرد زندگی نیست بده همون پیش خواهرش زندگی کنه

درست شد بعد ازوقتیکه بهم به دروغ گفت دیگه کاری به کارش نداره دیگه هیچوقت دست روم بلند نکرد قبول دار ...

یه چیزدبهت بگم اروم شی،شرایط تورو متم داشتم اگرمیشنیدی با زنی دیگه تو رفت وآمده چی؟خدارودشکر با خواهرشه،خدارو شکر کنیدبره خونه مادرش سرش گرمه فامیلشه نه زن دیگه،ساعتاشو این طور پر میکنه یه خرده  سر شو،بی خیال باش،به روش بیار ولی خداتم شکر کن

بد بختی اینه که پیش من وانمودمیکنه طرف من وپشت منه پیش من فوحشش میده میگه خواهرم بدذاته میخواد مارو ...

به درک بذار فکر کنه تو گول میخوری 

همین که آروم واذیتت نکنه بازم خوبه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

نمیشه قاطع بگم ولی اینجور باشه و بچه داشته باشم و کس و کاری داشته باشم که بتونم آبرومندانه زندگی کنم جدا میشم . چون به نفع بچه است وه توی محیط تنش زا بزرگ بشه 

ولی خب اگه پشتوانه ندارم و درآمدی ندارم میشینم زندگی میکنم و یک جور طلاق عاطفی میگیرم که بود و نبودش فرقی نداره برام 

این ادم حدرو رد کرده