2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39448 بازدید | 493 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج مهمه ولی خودتون مهمترین،چرا خیال میکنید فقط یک راه برای خوشبختی وجود داره اونم شوهره؟دور زمون ...

ای بابا

تو شهر کوچیک بدون هیچ موقعیت خاصی که یا باید پارتی داشت یا حمایت خانواده 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
ازدواج مهمه ولی خودتون مهمترین،چرا خیال میکنید فقط یک راه برای خوشبختی وجود داره اونم شوهره؟دور زمون ...

درضمن ازدواج هم بخشی از زندگیه دیگه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
اره دیگه.من چهل سالمه یادمه قدیم همه به راحتی زن میگرفتن چون واقعا راحت بود اما الان ترسناکه حق میدم ...

قبلا اوضاع جوری بود پسر بیکار هم زن میدادن با حقوق پدرش زندگی میکرد الان یه حقوق برا دو نفر کافی نیست واقعا ترسناکه چرا خانواده سه نفره باید دو حقوق داشته باشند تا زندگی تقریبا متوسطی از نظر رفاه داشته باشن واقعا ترسناکه حق دارن پسرا 

ازدواج ریسک بزرگیه 

کاش یکی این فکرارو از سرمتبیرون کنه من اصن فک نمیکردم به این چیزا دوستام حرف ازدواجو پی میکشبدن من ت ...

عزیزم هیچ کس به ذهنت دسترسی نداره که اینارو از فکرت بیرون کنه. ذهنت به اون چیزایی مشغول میشه که تو وارد میکنی توش. مثلا چیزایی که میخونی و چیزایی که میشنوی و چیزایی که میبینی. هرچیزی که ببینی و بخونی و بشنوی، ذهنت مشغولش میشه. 

نمیشه که مثلا توی سطل، آشغال بریزی بعد بگی چرا درشو باز میکنم بوی گل نمیده. هرچی بریزی توی سرت، همونا به فکرت میاد و این فقط در اختیار و در دسترس ِ خودِ توعه که  چی بریزی توی سرت. 

بشین اول ببین از زندگی چی میخوای؟ از خودت چه انتظاری داری؟ و چی دوس داری بدونی و دوس داری به چی فکر کنی؟ بعد همونا رو بریز توی سرت تا ذهنت مشغولش بشه و تو همون زمینه رشد کنه.

این حرفارو گوش نده. واقعا این برا یه دختر ۱۸ ساله نباید نگرانی باشه و معلومه که چیزای خوبی مصرف نمیکنی. باید غذای ذهنت رو تغییر بدی.

جواب نمیدم نپرس کاش مردای ایران یکم از افغانی ها یاد بگیرن بجای بیکاری لاس زدن با زن ها زحمت کش باشن

که زن ایرانی لنگ رو لنگ بندازه تو خونه؟

خداروشکر هم کار میکنم هم هرچی بخوام دارم. منطق بعضیا جالبه واقعا