_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 عنوان صدا گنجشکا دیگه نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 57 پست توجه کردید؟ میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 1404/08/12 | 03:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 طرف ما میاد ولی اینجا دیگه هیچ صدایی ازشون نیست انگار واسه همیشه کوچ کردن از زمین رفتن میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
ouy_moon2 عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 490 خوشحالم یه نفر به این موضوع توجه کرد شبای امتحان که استرسی بودم از ساعت ۳ صداشون درمیومد حالا که مدرسم تموم شد دیگه نیستن
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 همین طور پروانه هایا کریم هاالان آبانه یکبار بارون نباریدههوا هم که مثل تابستونخدا رحم کنهچی داره به ... خیلی قشنگ گفتی.. پروانه ها رو که اصلا انقدر ندیدم انگار وجود نداشتن از همون اولشم... یاکریمم انگار صداش همش خیالی بود... میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 صدا گنجشک هیچی من امشب از تو آسمون صدا میشنوم نمیدونم واقعیه یا توهم زدم و چون میترسم حساس شدم😭 چه صدایی....تو آسمون اخیرا یه اتفاقای عجیب و غیر عادی انگار داره میوفته میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 دقت نکردم مردن لابد مردن که نمیشه گفت... کوچ کردن احتمالا میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 خمیر بازی 😂 شبیه خمیربازیه یعنی؟ میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2138 خیلی قشنگ گفتی.. پروانه ها رو که اصلا انقدر ندیدم انگار وجود نداشتن از همون اولشم... یاکریمم انگار ... مطمئنم به خبرائیههرچی که هست کاش دامن گیر مردم نشه خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 شبای امتحان که استرسی بودم از ساعت ۳ صداشون درمیومد حالا که مدرسم تموم شد دیگه نیستن دقیقاااااا میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
کاربر788888 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 7257 اتفاقا کنار خونه ی ما میاد سپیده میزنه میان دو تا بلبلم کنار خونمونن خودم بزرگشون کردم اونام هر صب میان تو حیاطمون
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 مطمئنم به خبرائیههرچی که هست کاش دامن گیر مردم نشه امیدوارم... دنیا داره تغییر میکنه بیشتر از هر تایم دیگه ای... وگرنه این موارد همشون آنرمال و نشانه اند... میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 اتفاقا کنار خونه ی ما میاد سپیده میزنه میان دو تا بلبلم کنار خونمونن خودم بزرگشون کردم اونام هر صب م ... چقدر قشنگ.. چقدر عالی میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
afsongar2000 عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2138 صدا گنجشک هیچی من امشب از تو آسمون صدا میشنوم نمیدونم واقعیه یا توهم زدم و چون میترسم حساس شدم😭 منم میشنوممعلوم نیس چه خبره واقعا از بعد کرونا کلا زندگی ها آدم ها و دنیا تغییر کردخصوصا تو این ۳ سال اخیرمن خیلی نگران میشم گاهی خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 شوخی میکنم بابا میدونم که شوخی میکنی؛ منم دارم همراهیت میکنم میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂