جدی؟کاش همینطور باشه یکم خیالم راحت شد.آخه من کلا از اون اتفاق تا الان رو اخبار خوابیدم.الانم دیدم اخبارو خداروشکر خبر خاصی نیست شاید به قول شما همون ابراس.ایشالا خبر خوب باریدن بارونو ببینیم.
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب من از آدمای اطرافم خیلی دلم شکسته و زندگی امشب رو به کام خودم و همسرم و بچه هام زهر مار کردم چو ...
نه عزیزم هیچ خبری نیست توروخدا آروم باش خیالت راحت باشه اصلا اصلا خبر خاصی نیست من تموم خبرارو زیر و رو کردم هیچی نیست.هیچی نمیشه با خیال راحت بخواب
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اره چندشب پیش هم بچه هاتاپیک زدن کرج خیلی صدامیادفرداش فهمیدیم بارورکردن ابرهابوده بخواب خیالت راحت
پس الانم حتما همینه چون اخبار هم امن و امانه.خیالم راحت شد مرسی عزیزم❤️
امشب من از آدمای اطرافم خیلی دلم شکسته و زندگی امشب رو به کام خودم و همسرم و بچه هام زهر مار کردم چو ...
از ج ن گ میترسید؟؟
عزیزم این سر صدا ها که گفتم خیلی وقته هست برا الان نیست
تو این یکسال این صدا ها زیاده و اکثرا هم برا کشور خودمونه و خبری از درگیری نیست...من حس بد که گفتم نسبت به آینده اقتصادی و آب و هوایی ایران بود نگران نباش🌸💐
فداتشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات فرستادم و دعا کردم ایشالا به زودی مشکلاتت حل بشند و دلت آروم بشه🤍🙏
شمام میشه برای حل شدن مشکلات من و آرزوهام صلوات بفرستی؟❤️🩹🥺
فداتشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات فرستادم و دعا کردم ایشالا به زودی مشکلاتت حل بشند و دلت آروم بشه🤍� ...
عزیزدلمی اگر لایق باشم همین الان برای حل شدن مشکلات و آرامش دلت صلوات فرستادم إن شاءالله که به حق خانم فاطمه ی زهرا س بهترین اتفاق ها پیش روت بیاد هر چه سریعتر ،🌺💐💕💓