2777
2789
عنوان

صدا گنجشکا دیگه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 57 پست
نترس فکرکنم دارن ابرهاروبارورمیکنن

جدی؟کاش همینطور باشه یکم خیالم راحت شد.آخه من کلا از اون اتفاق تا الان رو اخبار خوابیدم.الانم دیدم اخبارو خداروشکر خبر خاصی نیست شاید به قول شما همون ابراس.ایشالا خبر خوب باریدن بارونو ببینیم.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
جدی؟کاش همینطور باشه یکم خیالم راحت شد.آخه من کلا از اون اتفاق تا الان رو اخبار خوابیدم.الانم دیدم ا ...

اره چندشب پیش هم بچه هاتاپیک زدن کرج خیلی صدامیادفرداش فهمیدیم بارورکردن ابرهابوده بخواب خیالت راحت

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب من از آدمای اطرافم خیلی دلم شکسته و زندگی امشب رو به کام خودم و همسرم و بچه هام زهر مار کردم چو ...

نه عزیزم هیچ خبری نیست توروخدا آروم باش خیالت راحت باشه اصلا اصلا خبر خاصی نیست من تموم خبرارو زیر و رو کردم هیچی نیست.هیچی نمیشه با خیال راحت بخواب 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
اره چندشب پیش هم بچه هاتاپیک زدن کرج خیلی صدامیادفرداش فهمیدیم بارورکردن ابرهابوده بخواب خیالت راحت

پس الانم حتما همینه چون اخبار هم امن و امانه.خیالم راحت شد مرسی عزیزم❤️

پس الانم حتما همینه چون اخبار هم امن و امانه.خیالم راحت شد مرسی عزیزم❤️

خواهش میکنم گلم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

امشب من از آدمای اطرافم خیلی دلم شکسته و زندگی امشب رو به کام خودم و همسرم و بچه هام زهر مار کردم چو ...

عزیزم من معذرت می‌خوام اگه باعث بیشتر شدن رنجش و استرست شدم 

من فقط حسم رو‌ گفتم چیز صد در صد وجود نداره

طبیعیه حس خوبی نداشته باشیم خودتون ب هرحال اوضاع زندگی رو می‌بینید دیگه

نسبت به چی استرس دارید؟

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

از ج ن گ میترسید؟؟

عزیزم این سر صدا ها که گفتم خیلی وقته هست برا الان نیست 

تو این یکسال این صدا ها زیاده و اکثرا هم برا کشور خودمونه و خبری از درگیری نیست...من حس بد که گفتم نسبت به آینده اقتصادی و آب و هوایی ایران بود نگران نباش🌸💐

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم من معذرت می‌خوام اگه باعث بیشتر شدن رنجش و استرست شدم من فقط حسم رو‌ گفتم چیز صد در صد وجود ند ...

خواهش میکنم گلم نه اشکالی نداره مهربونم 

مشکل از منه 

من زیادی حساسم 

نسبت به همه چیز 

عزیز دلی 

از ج ن گ میترسید؟؟عزیزم این سر صدا ها که گفتم خیلی وقته هست برا الان نیست تو این یکسال این صدا ها زی ...

بیشتر بیشتر از ج ن گ 

بله گلم درست میگی مسایل اقتصادی و آب و هوا که دیگه بدتر 

فقط خود خدا کمک کنه إن شاءالله

قربون مهربونیت ممنون عزیزم برای آرامش دلم ازت خیلی التماس دعا دارم

فداتشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات فرستادم و دعا کردم ایشالا به زودی مشکلاتت حل بشند و دلت آروم بشه🤍🙏

شمام میشه برای حل شدن مشکلات من و آرزوهام صلوات بفرستی؟❤️‍🩹🥺

فداتشم عزیزدلم برای آرامشت صلوات فرستادم و دعا کردم ایشالا به زودی مشکلاتت حل بشند و دلت آروم بشه🤍� ...

عزیزدلمی اگر لایق باشم همین الان برای حل شدن مشکلات و آرامش دلت صلوات فرستادم إن شاءالله که به حق خانم فاطمه ی زهرا س بهترین اتفاق ها پیش روت بیاد هر چه سریعتر ،🌺💐💕💓