2777
2789

«در بحران، تصمیم‌های بزرگ نگیرید.»

وقتی زندگی به‌هم ریخته‌ست، مغز تمایل داره برای "نجات فوری"، تصمیم‌های ناگهانی بگیره:

🔸 کارتو ول کن

🔸 از رابطه‌ت جدا شو

🔸 مهاجرت کن

🔸 قطع ارتباط با همه

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

اما بدون: مغز خسته، مغز تصمیم‌گیرنده‌ی خوبی نیست.

تصمیم‌های بزرگ، به ثبات نیاز دارن. نه به هیجان، نه به ترس.

✅ در بحران، به جای «تصمیم»، تمرکز کن روی «حفظ»؛

حفظ روتین، حفظ سلامت، حفظ ارتباط‌های امن، حتی حفظ سکوت.

👣 تصمیم‌نگرفتن هم گاهی شجاعت می‌خواد.👌

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مطلبو خوندم بنظرم درست اومد

گفتم اینجا بزارم استفاده کنیم همه

منم همیشه تو دومی ام 😭

من همیشه به سومی فکر میکنم تو بحران😂😂