2777
2789

جاریم ی کاکائو تو بسته بندی بزور بهم داد

گیر داد گفت بگیر هرچی گفتم خودت بخور و اینا تو سرکار میری گشنت میشه قبول نکرد

بعد من از اون کاکائو‌مثل سگ میترسیدم و اوردم انداختمش تو سطل آشغال

چون جاریم از من متنفره جوریکه همه فامیل های شوهرم کاملا اینو میدونن 

و علنا تنفرشو ابراز میکنه بدون هیچ دلیلی

بعد من یکهو یادم از کاکائو‌اومد ب خودم گفتم شاید بنده خدا واقعا دلش خاست بهت حال خوب بده

خدا رو‌ خوش نمیاد انداختیش آشغالی خدا قهرش میگیره

و از خودم بدم اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم احتیاط کنه بهتره بلاخره توهم ناراحت تباش

بخدا من از این آدماش نیستم اگ بهم ی دونه تکی آدامس هم بدن از ته دل ذوق میکنم و استفادش میکنم و سعی میکنم قدر دان طرف مقابلم باشم

ولی انقد ک صحنه های وحشتناکی از دل سیاه بودن این آدم دیدم ناخودآگاه پرتش کردم سطل آشغال

جلو چشش ک ننداختی تو سطل ک ناراحت بشه ازت..حالا حال خودت خراب نکن و یه پیام بهش بده و بگو بابت کاکائ ...

همون لحظه گفتم من عاشق این برند کاکائوام فردا با چایی میخورمش مرسی عزیزم

بخدا من از این آدماش نیستم اگ بهم ی دونه تکی آدامس هم بدن از ته دل ذوق میکنم و استفادش میکنم و سعی م ...

دیگه وقتی ادم یه چیزیو حس میکنه حتی اگه درستم نباشه برای ارامش خاطر خودش انجامش نمیده دیگه 

شمام بهش بی احترامی نکردی که الان ناراحتی پس با خیال راحت بخواب دختر فکر کن اصلا خراب شده یا دادیش به کسی 

این کاربری واگذار شده است....
چ صحنه هایی

وقتی باهم خونه مادرشوهرم ایناییم و‌تو اینستا استوری آدما رو میبینه ک موفق یا خوشحالن یا پیشرفت کردن

هرکدومشونو ب نوعی تحقیر میکنه یا غیرمستقیم آرزوی ب خاک سیاه نشستن میکنه براشون

مثلا یکی از فامیلای نزدیک شوهرم ی خانم دقیقا همسن جاریم بوتیک زد من واکنشم این بود ک سریع رفتم بوتیکش خرید کردم ک حمایتی کرده باشم و سریع استوری گذاشتم ک فالوش کنین و اینا

این واکنشش این بود خاک تو سرش بچه ۱ساله داره بوتیک زده پس کی بچه رو نگه داره  چ وقت بوتیک زدن بود هیچ گوهیم نمیشه وایسین حالا میبینین

و خیلیییی از این مدل ها

من و‌همسرم هر مسافرتی ک میریم برمیگردم تا ی مدت کاملا باهامون قهره یا با طعنه و‌سیاست و‌پرخاش باهم رفتار میکنه

وقتی باهم خونه مادرشوهرم ایناییم و‌تو اینستا استوری آدما رو میبینه ک موفق یا خوشحالن یا پیشرفت کردنه ...

وای چقدر شبیه دوست منهههههه خودشه ینی بعد فکر می‌کنه کل دنیا بخش حسادت می‌کنن خوب کردی انداختی سطل اشغال آفرین