2777
2789
عنوان

آقایون سایت چیکار کنم شوهرم انقد پسرشو نیاره خونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 106 پست
دعا و چشم زخم‌چه‌جوری؟

مثلا فامیل های من هر دو خانم اتفاقا گفتند اصلا بچه ناتنی را نگه نمیدارند .یکیشون اصلا پاش را عروسی پسر ناتنی نزاشت .مریض شد .شوهرش زن دیگه گرفت .بار دوم خواست زن بگبره پسر ناتنی گفت برو زن سابقت را یعنی را مامانم بگیر. چون خانمش سالها بعد مریضی شدید گرفت .دختراش همه طلاق .دو بار طلاق سه بار ازدواج .

یکی دیگه سه بچه ناتنی داشت .نگه نداشت .اصلا محل نمیزاشت .بعد سالها مریض شد .غش میکرد .دخترش هم مریض بدنیا اومد .انگار سندروم داشت .

هرکی را دیدم نخواست بچه ناتنی را گرفتار شده‌

مادر ناتنی مادربزرگم دچار جنون شد .اون هم نخواست ‌.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی جای یکی نیستی بیخودی نظر نده و نظر زورکی هم نده نمیتونی‌با کسی که نمیشه راحت باشی بچه خودت انقد ...

کجا بچه ادم فضول نیست

خلییی ها بچه خودشون بوده تو فامیل مدرسه همه جا حرف مادرشو میبرده میگفته

شما اول یاد بگیر بعدش شوهر کن

بیچاره اون بچه به بچه خودت و دیگران نیست به ذات ادمه

کجا بچه ادم فضول نیستخلییی ها بچه خودشون بوده تو فامیل مدرسه همه جا حرف مادرشو میبرده میگفتهشما اول ...

من بچمو فضول تربیت نیمکنم انشالا بحق این وقت عزیز تو شرایط من قرار بگیری دقیق تو شرایط من تازه خیلیاشوووو نگفتم که اگه جای من بودی خیلی وقت بود تحملت تموم شده بود یا خودکشی کرده بودی یا جدا شده بودی یا هزار بار خیانت کرده بعد بیای بلبل زبونی کنی

من بچمو فضول تربیت نیمکنم انشالا بحق این وقت عزیز تو شرایط من قرار بگیری دقیق تو شرایط من تازه خیلیا ...

من خداروشکر من بچه شوهرمو یا قبول نمیکنم یا اگرم کردم مثل بچم نگه داری میکنم

چون بچه شوهرمه تمام

بچه خودت چطور بچت هست تحملت برای اون بچه سخته؟ 

من خداروشکر من بچه شوهرمو یا قبول نمیکنم یا اگرم کردم مثل بچم نگه داری میکنمچون بچه شوهرمه تمامبچه خ ...

من هیچوقت بچشو قبول نکردم هیچی بهت نمیگم فقط وقتی تو شرایط من قرار گرفتی دقیق همینارو به‌یکی دیگه بگو‌اگه تونستی البته

من هیچوقت بچشو قبول نکردم هیچی بهت نمیگم فقط وقتی تو شرایط من قرار گرفتی دقیق همینارو به‌یکی دیگه بگ ...

همه ما منتقد این هستیم والدین از بچه ها جدا باشند .

ولی چون شما ازاول شرط گذاشتید جدایی راه حل شماست .

یا اینکه برید پیش مشاوره خانواده برای شما راه حل مقابله با این چالش را بده .

‌ولی صد درصد اون هم میگه جدا بشو یا یک خانه دو طبقه بگیر .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

همه ما منتقد این هستیم والدین از بچه ها جدا باشند .ولی چون شما ازاول شرط گذاشتید جدایی راه حل شماست ...

جالبش اینجاس بچه از چهارسالگی پیش باباش هم نبوده تا الی آخر که بخواد پیش منم باشه حتی تو یه شهر هم نبودن با هم 

باباش قبول کرد تو چی میگی بعد زد زیرش بچه از اول هم پیش باباش نبوده که تو یه شهرم نبودن

متاسفانه بعضی خانما تصور می کنن که رابطه ی خونی پدر و فرزند قابل قطع شدنه

ولی در واقع اینطوری نیست 

شوهرم خودش این دو تا بچه رو ول کرده وقتی مادرشون خیانت کرده گذاشته پیش ننه باباش اومده یه شهر دیگه ا ...

سناریو تکراری خیانت طلاق زن اول😆

همه ی مرا که زنشونو طلاق میدن زنشون خراب بوده

پس چرا این مردایی که طلاق میگرن و دورمون هستن رو میبینیم همه خودشون مشکل داشتن و ازدواجای بعدیشونم خوب نبودخ

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

سناریو تکراری خیانت طلاق زن اول😆همه ی مرا که زنشونو طلاق میدن زنشون خراب بودهپس چرا این مردایی که ط ...

حرفت خیلی حقه اگه زن اولش بد بود پس چرا با من نمیسازه هیچ جوره