2777
2789

عمه م منو یبار تودعوا خیلی تحقیر کرد انگار تمام حرفای دل چند سالشو یباره به روم اورده

(مامانم وقتی دوماهم بود طلاق گرفت و منو داد ب مامانبزرگم و عمه هام پیش اونا بزرگ شدم)

خیلییی حرفا گف خیلی حرفا جوری ک لال شده بودم و گریه میکردم فقط گف تو همیشه وقتی کارت گیره ظاهر میشی ، گفت تو مادر خرابی دست خودت نیست خون اون مادر خرابت تورگاته ، گفت تو عقده ای هستی همش پیش ما ناله میکنی ک تنهام مادر ندارم حتما لیاقت نداشتی مادر داشته باشی و خیلی حرفای بدتر دیگ💔.....

حالا اینا به کنار الان همون عمه م مستاجره وضعشون خرابه ، امروز داشتم با دختره اون یکی عمه م حرف میزدم میگف اره فلانی میگ تازه اسباب کشیدیم توخونه هیچی نداریم بخوریم 

منم امشب بااینک هنوز دلم شکسته ولی دلم سوخت براش میگم یکم روغن و رب و گوشت بگیرم ببرم در خونش

واقعا خودمم موندم چرا ادم نمیشن برا کسی ک تمامه منو تخریب کرد باز دلم داره میسوزه

حالا شما بگین جای من بودین برا همچین ادمی دلسوزی میکردین؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
نه میگفتم ناله نزن بشین

واقعا موندم چرا انقدر خرم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بستگی ب بقیه رفتارش تو کل زندگیت داره

اونم تو این مورد خاص که یجورایی از بچگی پیشش بودی

منظورم این ک محبت ها و زحمت هاش هم فراموش نکن

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

خوبی به هر کسی نمیاد

یه همچین آدمی چیزی هم براش بخری میپره بهت که مگه ما گداییم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خب بستگی ب بقیه رفتارش تو کل زندگیت دارهاونم تو این مورد خاص که یجورایی از بچگی پیشش بودیمنظورم این ...

اون ک صدرصد ولی هرکاری میکنم حرفای اون شبش یادم نمیره بچم نوزاد بود نفهمیدم چجور با چشم گریون فرار کردم ازاونجا میخاست منو بزنه😔

خوبی به هر کسی نمیادیه همچین آدمی چیزی هم براش بخری میپره بهت که مگه ما گداییم

اره واقعا میترسم یکاری کنم سنگ رو یخ شم

من سنگ دلم

کاش منم مث تو بودم عزیزم

وظیفه شما هست که بهش کمک کنی حتما برو و بهش کمک کن

وظیفه که نه اگ هم بکنم یک لطفته

ولی خب زورم میاد ب کسی ک دلمو شکسته کاری کنم

وظیفه که نه اگ هم بکنم یک لطفتهولی خب زورم میاد ب کسی ک دلمو شکسته کاری کنم

اینها بهانه اس 

معلومه عمه ات راست گفته 

فقط موقعی که خودت کمک لازم داری میری سمتش 

و کینه ای هم هستی 

و الان هم از اینکه وضعیت زندگی عمه ات خوب نیست خوشحالی، حالا کمک هم نکردی نکن، همه که قرار نیست مثل عمه هات خوب باشن که  کار ثواب کردن و شمارو بزرگ کردن.