2777
2789
رد دادن اینافکر کنم مثل این همسایه ت

اره رد دادن

يه تذكر جدى به همسايت بده جدا از آرامش خودتون كه بهم ميخوره، روح بچه لطيفه بعضى صداها اثر بد ميزاره روش هرچند الان متوجه نشه ولى كنجكاو ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دیوارا خونتون ازکاغدکه صداهمه چی اینقدواضح میاد منم طبقه دومم ولی توخونه نه صدا جارو نه لباسشویی ...

صدا نمیاد چون کسی نصف شب جارو نزده 

شب قشنگ صدا وسط خونه ست 

تو حموم رابطه دارن صدا قشنگ تو حموم ما هست

اره رد دادن يه تذكر جدى به همسايت بده جدا از آرامش خودتون كه بهم ميخوره، روح بچه لطيفه بعضى صداها اث ...

باید فردا صبح که زن می‌ره بیرون بگم 

بگم یکم یواش برنامه اجرا کن 

بگم برو اتاق خواب برنامه اجرا کن این همه تو حموم روماتیسم می گیری بدبخت

اونم یه خداقوت بهشون بگی کارسازه😄ولی جدی بهشون بگو شبها جارو میکشی خوابت نمیاد؟؟؟خیلی پرانرژی

می خواهم بگم عزیزم روماتیسم نمی گیری این همه تو حموم یخ بار هم برو اتاق خواب 

صدا نمیاد چون کسی نصف شب جارو نزده شب قشنگ صدا وسط خونه ست تو حموم رابطه دارن صدا قشنگ تو حموم ما هس ...

نه عزیزم فک کنم اسحکام خونه وعایق وایناهم اثرداشته باشه چون من توروزم چیزی توی خونه نشنیدم ولی توراه پله چرا 

می خواهم بگم عزیزم روماتیسم نمی گیری این همه تو حموم یخ بار هم برو اتاق خواب

بگو حموم طولانی دارین خوشبحالت من نمیتونم زیاد تو حموم بمونم😂تو حموم رو کاشیای سرد چجوری میتونن واقعا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️