2777
2789

دوتاتون کارمند باشید مثلا بگه پول بذاریم باهم خونه بخریم سه دنگ ب اسم تو باشه شه دنگ به اسم من بعد شما بهش بگین مگه تامین خونه وظیفه منه؟؟ بگه تو ازدواج مگه منو تو داریم بعدم سه دنگش‌به اسم تو میشه دیگه اینجوری گفتی حس کردم من تک و تنهام بعد بهش بگی ینی انتظار داری زنت چیزیم دلش بخواد از حقوق خودش بخره؟؟ بگه نه وظیفه مرده تامین زندگی‌ولی‌ممکنع مثلا از پنج بار یبارم تو بری بیرون چیزی خوشت بیاد یا خریدی برا خونه بکنی با پول خودت

حرف بدی نزده... همینکه باهم بتونین خونه بخرین و زندگی رو بسازین خیلی عالیه

والا تاپیک زدم همه گفتن قصدش سو استفاده س واسه مرد اول زندگی همچین کاری نکن خب گفته سه درنگش ب اسم منه خودمم گیج شدم ک چ کاری درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تاپیک زدم همه گفتن قصدش سو استفاده س واسه مرد اول زندگی همچین کاری نکن خب گفته سه درنگش ب اسم م ...

نه وقتی به اسم خودته چه سواستفاده ای

الان دیگه زن و مرد باهم تلاش میکنن و زندگی رو می‌چرخونن. واسه مرد تنها سخته خدایی

والا ی تاپیک زدم همه گفتن قصدش سو استفاده س

اینجا اکثرا بچه مدرسه ای دهه هشتاد نودی هستن

انتظار دارن یه پولدار با لامبورگینی بیاد اینا رو بگیره،تو خونه و بیرون خونه هم هیچ کاری نکنن ،مرد هم وظیفه داره دار و ندارش رو به نام خانم بزنه خودش هم صغیر و یتیم باشه خانم اگه لطف کرده اجازه داد فقط یه لقمه نون بخوره و نفس لکشه

اینجا اکثرا بچه مدرسه ای دهه هشتاد نودی هستنانتظار دارن یه پولدار با لامبورگینی بیاد اینا رو بگیره،ت ...

نه عزیز،ایشون تو این تاپیکش کامل نگفت، تاپیک قبلش گفته بود پسره گفته ماشینتو بفروش سه دنگ سه دنگ خونه بخریم.ماشین هم بابای اسی واسش گرفته و بنده خدا دستش تنگه و مستاجره،راهنمایی خواست،بقیه هم راهنماییش کردن.

در ضمن دوست پسرش واسه مناسبتها هم نه تبریک میگه نه کادو میگیره.

کلا اسی عجیب دلش پیشش گیره.

نه عزیز،ایشون تو این تاپیکش کامل نگفت، تاپیک قبلش گفته بود پسره گفته ماشینتو بفروش سه دنگ سه دنگ خون ...

خب باباش اشتباه کرده وقتی خودش مستاجره برای بچش ماشین گرون خریده و به نامش زده

اولویتش باید خونه دار شدن خودش می‌بود نه ماشین برا دخترش خریدن و تامین خونه برای داماد

والا ی تاپیک زدم همه گفتن قصدش سو استفاده س

اسی عزیز  

ما  با  توجه  به  این  که  بابات دستش  تنگه   و  ماشین  پول  اون  بوده  و  بهت  گفته  ماشین  بفروش  به  درد   نمیخورع   و  فلان  راهنمایت  کردیم  

متوجه  شدی