2777
2789
ن عزیزم اینا مه شما میگی پنجاه تومنم براش کمه فکر کن سی وسه سالمه نه خونه نه ماشین

نگفتم کل ۵۰ تومن رو خرج کن که 

و نگفتم همه اینا رو باهم هندل کن 

در حد توان

ی بار لباس بخر

ی بار خریدای خونه و...

You and I drink the poison from the same vine

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت بخشی از وجود و هویت توان ،خوب کمکشون کن نمیگم درآمدت خیلی بالاست ولی در حدی که نه خودت و نه اونها به زجر بیفتن کمکشون کن ما انسانیم از شادی دیگران شاد میشیم و انرژی میگیریم

هیچی

پدرم ک توی بزرگ شدن من دخالت نداشته توقع بیجا هم داشته باشه مادرم بستگی داره اما اولویت زندگی خودمه 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من خیلی دوست دارم کمک کنم البته خانواده ام خداروشکر نیازمند نیستن. ولی دوست دارم اون رفاهی که همیشه برای ما از خودشون دریغ کردن رو بهشون برگردونم. البته من چندباری چندتا کار کردم خیلی خوشحال شدن مثلا یه بار مادرم خیلی دلش مبل میخواست باهم رفتیم خریدیم و چندماه بعد پدرمادرم پولم رو پس دادن ولی اون روز حس عالی داشت و خیلی خوشحال بودن هر دو. یا یکبار دستبند طلای مادرم گم شده بود و براش النگو خریدم. 

واقعا بهترین حس های دنیا بود و لذت بخشه. میدونی منم در اون زمان چیزایی برای خودم میخواستم ولی الویت رو خواسته اونا قرار دادم و واقعا هنوزم خوشحالم برای اونکار ها و امیدوارم انقدری داشته باشم و برای شادی شون خرج کنم 

مامانم سود بانکی پنهانیش از بابام ۲۲ تومنه ۵ هرماه میده به مادرش با اینکه خودمون واقعا نیار داریم به ...

مادرشه نمیتونه دستشو خالی بزاره م پنج تومن ک هیچی نیس

راست میگفت تا حدی پ خودش کی صاحب ماشین بشه

والا

پسر هم بود خونه ماشین نداشته باشه میگن چرا پس انداز نکرده قبل ازدواج خونه بخره

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد