2777
2789

مثل خونی هست که جایی زخم میشه از بدنمون میاد یا کثیف تره؟

مثلا میشه لباس زیری که موقع پریودی پوشیدیم رو که خونی نشده با چند تا شلوار خودم بندازم لباسشویی

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خون کثیف رو از کجا اوردن واقعا؟!

دیواره رحم بیچاره طی سیکل قاعدگی ضخیم میشه و وقتی تخمکی بارور نمیشه پروژسترون افت میکنه و دیواره رحم ریزش میکنه مث اینه ی قسمتی از رحم پاره شده و خونریزی میکنه

این خون مث همون خونیه ک از انگشتت میاد گلم فقط چون قدیما گفتن خون کثیف و ی سری اقوام غیر ایرانی دختران قاعده رو نجس تلقی کردن این خون کثیف شد ...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
این خون کثیف رو از کجا اوردن واقعا؟!دیواره رحم بیچاره طی سیکل قاعدگی ضخیم میشه و وقتی تخمکی بارور نم ...

خوب یعنی خون روش نباشه میشه انداخت یا اگه کم باشه بازم میشه انداخت لباسشویی؟

اره عزیزم چرا نشه؟!

اون دیگه ب خودت بستگی داره مثلا بعضیا جورابا رو با بقیه لباسا یا کلا تو لباسشویی نمیندازن جدا میشورن چون حساسن این دیگه بستگی ب حساسیت خودت داره

وگرنه هیچ مشکلی نداره 

موقع پریودی، دیواره رحم (که بیشتر بافت پوششی و مخاطه) و رگ‌های خونیش تخریب میشن و میریزن

خونی که دیده میشه یه بخشیش خون عادیه که هرجای بدن زخمی به وجود بیاد، بیرون میریزه. چون از گردش عمومی رسیده به رگ های رحم

یه بخشی هم اون بافت پوششی دیواره رحمه که باز کثیف نیست به اون معنا

اره عزیزم چرا نشه؟!اون دیگه ب خودت بستگی داره مثلا بعضیا جورابا رو با بقیه لباسا یا کلا تو لباسشویی ...

منم شلوار رو جدا میشورم مثلا مال خودم رو جدا بقیه هم جدا بالا تنه رو با هم بشورم بدم نمیاد ولی لباس بالا تنه رو با شلوار نمیشورم

این خون کثیف رو از کجا اوردن واقعا؟!دیواره رحم بیچاره طی سیکل قاعدگی ضخیم میشه و وقتی تخمکی بارور نم ...

یه سوال دارم

پس چرا بوی نامطبوعی داره و به شدت هم غلیظ هست؟

آخه خون عادی تا این حد بو نداره و رقیق تر هست

(صرفا سوال برام پیش اومد چون خودم هجده سالمه اطلاعات زیادی ندارم و نه قصد مخالفت داشته باشم)

کم و زیاد مهم نیست،خون نجس هست,فقط اگر مطمعنی با سه بار آبکشی رنگ اون خون از روی لباس کاملا پاک میشه بنداز، ونکته: هر چیز نجسی با دوبار آبکشی تمیز هست(البته قبلش اصل نجاست جامد رو باید برطرف کرد)

این خون بسیار تمیزه همون خونیه که خودت ازش شکل گرفتی ـ بچه ازش شکل میگیره ـ کثیف؟!

یه سوال دارم

پس چرا بوی نامطبوعی داره و به شدت هم غلیظ هست؟

آخه خون عادی تا این حد بو نداره و رقیق تر هست

(صرفا سوال برام پیش اومد چون خودم هجده سالمه اطلاعات زیادی ندارم و نه قصد مخالفت داشته 

باشم)

یه سوال دارمپس چرا بوی نامطبوعی داره و به شدت هم غلیظ هست؟آخه خون عادی تا این حد بو نداره و رقیق تر ...

غلطت بخاطر اینه که همراه با بافت های تخریب شده ی دیواره رحم و ترشحات واژن هست.

یه سوال دارمپس چرا بوی نامطبوعی داره و به شدت هم غلیظ هست؟آخه خون عادی تا این حد بو نداره و رقیق تر ...

چون ب همراه بافتهایی از دیواره رحم هست غلیظ تره و گاهی بخاطر سردی رحم حالت لخته داره 

شما ک با هر قطره ک میمونه سریع پد رو عوض نمیکنید همون یکی دو ساعت هم ک بمونه بو میگیره

بوی قاعدگی ب هورمونا هم مربوط میشه گلم حتی بوی دهان در قاعدگی ...

و کسانی ک قاعدگی دردناکی دارن بوی دهانشون بیشترم هست

پس ببینید همش صرفا بخاطر همون خون نیست بخاطر تغییرات هورمونیه

کم و زیاد مهم نیست،خون نجس هست,فقط اگر مطمعنی با سه بار آبکشی رنگ اون خون از روی لباس کاملا پاک میشه ...

من به نجاست کار ندارم از نظر تمیزی بخاطر این میگم لکه چون احتمال میدم باشه ولی معلوم نست همیشه لباس رو هم میذارم رو سه بار آبکشی