2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چهار تا بچه میخوام😔

180 بازدید | 16 پست

توی تصمیمش هم کااااااملا مصمم هست هرچی براش توضیح میدم نمیتونم نمیکشم و... قبول نمیکنه میگه تو از چی میترسی منکه همه جوره پشتتم.اینم بگم وضعیت مالیمون خوبه خونه و ماشین و باغ از خودمون داریم ولی من حس پیری میکنم واقعا با ۴ تا بچه.توی این دوره زمونه که همه یه دونه به زور میارن من باید ۴ تا داشته باشم حس میکنم دیگران مسخره ام می‌کنند😔

الان دو تا دختر دارم یکیشون ۹ سالشه یکی دیگه یه سال

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر، جای اینکه ناراحت باشی باید ب این فکر کنی ک شوهرت چ قدر عاشقته ک دوست داره ۴ تا بچه از تو داشت ...

بشدت عاشق بچه است

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
قبل ازدواج در مورد بچه صحبت نکردین با هم؟ برای بچه دار شدن زن و مرد هر دو باید از جهات مختلف جسمی ، ...

چرا اتفاقا صحبت کردیم منم خودم بچه دوست بودم ولی فکر نمی‌کردم واقعا چهارتا بخواد

منم بچه کلا نمیخوام داشته باسم اما پارتنرم میگه وقتی ازدواج کنیم من ۴ تا بچه میخوام🙁گفتم نه گفت باشه اما همچنان هی بحثشو میاره وسط ریز ریز مثل اینکه بیخیال نشده

منم بچه کلا نمیخوام داشته باسم اما پارتنرم میگه وقتی ازدواج کنیم من ۴ تا بچه میخوام🙁گفتم نه گفت باش ...

نه بابا مردا بیخیال نمیشن

منم بچه کلا نمیخوام داشته باسم اما پارتنرم میگه وقتی ازدواج کنیم من ۴ تا بچه میخوام🙁گفتم نه گفت باش ...

مهمه که توافق داشته باشین تو موضوعات مهم.

افرادی که کلا بچه نمیخوان ، تعدادشون کمتره و شما اگر این قضیه واقعا برات مهمه ، باید از طرف مقابلت مطمئن بشی که تفکراتتون شبیه همه. 

بشدت عاشق بچه است

ی روزی اینقدر ب دردت میخورن. خدا بهت ه، پولشو داده هم شوهر خوب

همه عاشق بچن ولی اولویتشون چیزای دیگس

شوهرت عاشق توعه اولویت زن و زندگیشه.  برای همین اینقدر بچه میخاد

چی از این بهتر

اینایی ک شرایط داشتن و نیوردن وقتی سنشون رد شده کلی حسرت ب دل موندن

بچه خیلی خوبه عزیزم خیلییی 

پیر شدن شما ربطی ب بچه آوردن نداره. بچه آوردن یک واکنش عادی هست ک همه خانوما باهاش مواجه میشن و اصلا بدن زن برای این ساخته شده

برای جوون موندت حتما ورزش برو  پیاده روی. روزی ۸ لیوان آب. روتینگ پوستی و قرص های ویتامین

مهمه که توافق داشته باشین تو موضوعات مهم.افرادی که کلا بچه نمیخوان ، تعدادشون کمتره و شما اگر این قض ...

پارتنرم میگه باشه من کنار میام باهات اگه بچه نمیخوای و هردفه صحبتش میاد میگه باشه اونقدم واحب نیس بچه..ولی باز بعد دوروز بعد دوباره حرفشو میکشه وسط...نمیدونم چیکارش کنم واقعا

مرد هرچقدر پشتیبان باشه ولی بازم سختی های اصلی با مادره.۹ ماه بارداری،زایمان،افسردگیه بعد از زایمان،شیردهی،شب نخوابی و صدها مورد دیگه که آسیبش متوجهه جسم و روح مادره.

تصمیم نهایی با مادره نه پدر.مادر باید آمادگی کامل روحی و جسمی داشته باشه.