2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عقدم گلم تا الان همه چی خوب پیش رفته یکی دوباره یکی خواسته دوبهم زنی کنه بین خانواده ها که بدون دخالت دستش و واسه همه رو کردم و تمام🤭

و از همون ابتدا مرز گذاری کردم احترام و اولویت می‌دونم و با فکر واکنش نشون میدم 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

چجوری بود میشه بگی

عزیزم در ابتدا  امیدوارم حل بشه  مشکلتون چی بوده؟

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

عقد دور ای هست که دختر و پسر دارن زندگی مشترک رو یاد می گیرند.رابطه با هم و با مادرشوهر و مادر زن...حرف و حدیث زیاد پیش میاد.زبون هم رو نمی فهمند.مدیریت کردن بلد نیستند تا قبلش نازشون خریدار داشته حالا دو نفر بهم افتادن کسی نیست ناز اون یکی رو بخره...بدترین تصمیم اینه تو عقد جدا بشید...باید یاد بگیرید مدیریت کنید...

مامانم خیلی اذیتم کرد واون دوران برام جهنم کرد.اولش با ازدواجم راضی بود ولی بعدش پشیمون شد ودوست داش ...

ای خدا مگه مسخره بازیه!اصلا نباید خانوددها دخالت کنن.سم ترین چیز.زنو شوهر دنبا بهم حرف بزنن بعد فراموش میکنن اما خانواده ک میاد وسط خیلی اوضاع خراب میشه

عقد دور ای هست که دختر و پسر دارن زندگی مشترک رو یاد می گیرند.رابطه با هم و با مادرشوهر و مادر زن... ...

اره منم دوست ندارم جدا شم اما بی ادب دومین بار میگه بیا جدا شیم.اولسن بار گفت بعدش گفت میخواستم بترسونمت.مگه خرم بعد ده سال ک با سختی بدستت اوردم ولت کنم!

شوهرم خیلی حساس از ۱۰باری ک اومده خونمون ۹بارشو قهر کرده رفته

چرا عزیزم دقیقا سر چیا حساسه ؟ 

بنظرت حساسیتش بجاست ؟

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🤎💙

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه 🦋😘🤍💗❤️🌺💙💋💓🤎🥰🌹

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه